diumenge, 8 de desembre del 2019

GALETES NADALENQUES TEXTURITZADES DE LLET CONDENSADA I FARINA DE BLAT DE MORO

Aquesta recepta l'he tret del llibre Fiesta de la Bea Roque, i és tot un descobriment. Pocs ingredient, i una fàcil elaboració, per un resultat d'allò més interessant! Si teniu un moment, prepareu-les pel cafè d'aquestes festes!



INGREDIENTS (per unes 40 galetes petites, però dependrà del tallador que feu servir)
100 grams de mantega
100 grams de llet condensada
40 grams de sucre llustre moreno
1 rovell d'ou gros
un pessic de sal
250 grams de farina de blat
75 grams de farina de blat de moro

PREPARACIÓ
Amb l'accessori globus de la KA, batem la matenga, el sucre, el rovell i la llet condensada fins a obtenir una crema sense grumolls.



Hi afegim la barreja de farines i sal, prèviament tamisades. 



Barregem bé. Primer us quedarà una massa sorrenca, però amb unes quantes remenades més (sobretot recordeu canviar a l'accessori pala de la KA), us quedarà una massa en dues o tres parts, que es desenganxarà de les parets.


Llavors aneu agafant boletes de massa, les estireu entre dos papers de forn, amb l'ajuda d'un corró.



Quan tingueu una placa de massa d'aproximadament uns 0,5 cm de gruix, hi passeu el corró de textures. Sobretot, només una vegada i en una sola direcció.


 Agafeu el tallador seleccionat i aneu formant les galetes i disposant sobre una safata folrada de paper de forn.



Ja només us queda enfornar, a 170 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), durant uns 10 minuts o fins que les veieu que es comencen a daurar.


Un cop desenfornades, deixeu acabar de refredar damunt una reixa.



I ja en podeu gaudir! Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada