diumenge, 19 de gener del 2020

BUNDT CAKE DE CARBASSA I CACAU

Els motlles de bundt m'encanten, però són punyeteros a l'hora de desemmotllar...Aquest d'avui, fet amb puré de carbassa, s'ha desemmotllat a la perfecció, i està més que deliciós! Cal aprofitar que és temps de carbasses i que, si són grosses i formoses com les que tenia a casa, donen per molt!



INGREDIENTS 
275 grams de puré de carbassa
275 grams de farina de blat
250 grams de sucre blanc
5 ous mitjans
150 grams d'oli de girasol
25 grams de cacau
15 grams de llevat químic tipus Royal
xocolata de cobertura i sprinkles per decorar

PREPARACIÓ
Ruixem bé el motlle de bundt amb spray antiadherent, per tots els raconets, i el deixem escórrer boca avall.


Comencem batent molt i molt bé els ous i el sucre amb l'accessori globus de la KA.


Quan hagin, com a mínim, duplicat el volum, baixem un pelet la velocitat de la KA, i hi afegim l'oli poc a poc, rajolí a rajolí.


Després a a mà, i amb moviments suaus de baix a dalt, és l'hora del puré de carbassa, ben escorregut. El puré simplement aixafant la polpa de la carbassa cuita al forn.



En acabat afegim 250 grams de farina i el llevat químic, prèviament tamisats.



I llavors dividim la massa en dues parts iguals, en una hi afegim 25 grams de cacau (sobretot també tamisat), i en l'altre els 25 grams restants de farina de blat (també tamisats).





Ara toca omplir el motlle de bundt, alternant capes de les dues masses. Si voleu, també podeu barrejar-les una mica amb un pal de fusta, per aconseguir més joc de formes interior, un cop cuit.



Enforneu, a 170 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), durant uns 45 minuts o fins que, en punxar-lo, l'estri surti net.


Un cop cuit, traieu del forn, deixeu refredar cinc minuts dins el motlle, i després desemmotlleu sobre una reixa, i deixeu acabar de refredar.


Per acabar, decoreu amb xocolata de cobertura desfeta en el microones, i els sprinkles de colors que més us agradin.



Que vagi de gust!

1 comentari:

  1. If you're looking to burn fat then you need to try this totally brand new personalized keto diet.

    To design this keto diet, licensed nutritionists, fitness couches, and cooks united to provide keto meal plans that are powerful, convenient, money-efficient, and satisfying.

    From their launch in 2019, 100's of clients have already completely transformed their body and health with the benefits a professional keto diet can offer.

    Speaking of benefits: in this link, you'll discover eight scientifically-confirmed ones offered by the keto diet.

    ResponElimina