Aquesta versió de flam, amb llet d'ametlla i panela, i, per tant, apte per intolerants a la lactosa, és deliciosa i molt original! Atreviu-vos a provar nous ingredients!
INGREDIENTS (per 10 flams)
1 litre de llet d'ametlla ecològica
8 ous
200 grams de panela
200 grams de farina d'ametlla
1 canó de canyella
caramel líquid a voluntat!
PREPARACIÓ
Posem al foc la llet d'ametlla amb un canó de canyella, i deixem que arrengui el bull.
Hi afegim la panela i remenem fins que quedi ben dissolta.
Llavors. afegiu els ous i amb un batedor manual bateu fins obtenir una massa líquida homogènia. Veureu que la panela li dona un color torrat preciós.
Finalment afegiu la farina, feu unes darreres batudes, i amb l'ajuda d'una gerra, repartiu per les flameres, a les que prèviament haureu col.locat un bon rajolí de caramel líquid.
Enforneu al bany maria, a 170 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), durant uns 35-40 minuts.
I ja només us queda deixar refredar, desemmotllar i degustar!
Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada