dissabte, 4 de gener del 2020

FLAPJACKS

Per picar a mitja tarda, o per aguantar fins a l'hora de dinar, o per després d'anar al gimnàs...aquí teniu aquesta recepta anglesa. Són flapjacks, i a casa han sigut tota una troballa! Amb civada, fruits secs i xocolata...energèticament irresistibles!



INGREDIENTS (Per un motlle quadrat 20x20)
140 grams de mantega
2 cullerades de sucre moreno
2 cullerades de golden syrup
200 grams de flocs de civada
100 grams de panses
50 grams de trossets d'ametlla (o un altre fruit sec)
150 grams de xocolata (jo he barrejat blanca, negra i amb llet)

PREPARACIÓ
Posem al foc la mantega, el sucre moreno i el golden syrup (que trobareu a qualsevol botiga especialitzada en rebosteria).



Deixeu al foc i remeneu fins que veieu que el sucre està ben dissolt.



Llavors hi aboqueu els flocs de civada...


i també els trossets d'ametlla i les panses, i remeneu bé.



Deixeu reposar una estona la barreja i hi afegiu la xocolata.



Un cop tot barrejat, ho esteneu a una safata quadrada, prèviament engreixada, i aixafeu amb el dors d'una cullera per aconseguir una capa compactada.




Us queda enfornar a 160 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador) durant uns 20 minuts, o fins que veieu que es daura.


Llavors deixeu refredar completament, i talleu amb la forma desitjada.




Que vagi de gust!

1 comentari:

  1. Hola guapa, tornu estar activa, i veig que tu com sempre fas unas Receptes geniales, aquesta es genial per tenirla sempre apunt,,,,, ens veiem guapa.

    ResponElimina