Aquest vespre tinc un parell de reunions (val més dues que una), per això he hagut de deixar als de casa un sopar fred preparat. La recepta triada ha sigut uns croissantets amb banyes (dels de tota la vida) de formatge brie i bacon, empolsinats d'ametlla, que han quedat molt i molt bons! Són ràpids de cuinar, i més ràpids de menjar! Animeu-vos a fer-los!
INGREDIENTS (per a una dotzena de croissantets)
Una placa de pasta de full
Una porció de formatge brie
100 grams de tiretes de bacon
ou per pintar
tres o quatre cullerades d'ametlla picada
PREPARACIÓ
Estireu la placa de pasta de full i talleu-la triangles.
Damunt de cada triangle col·loqueu-hi uns trossets de formatge brie, i unes tiretes de bacons.
Aquest és el formatge que he fet servir i que, malgrat diuen que no cal, jo he pelat! |
Després agafeu cada triangle i enrotlleu-lo començant pel costat més llarg. Cal pressionar força perquè no s'obrin al coure'ls.
Un cop enrotllat, enrosqueu les puntes i gireu-les cap a dins. En aquest cas, crec que val més una imatge que mil paraules!
Fet això amb tots els trianges, col·loqueu en una safata d'anar al forn folrada de paper.
Pinteu amb ou batut.
I empolsineu amb ametlla picada (tipus crocant).
Fets tots aquests passos, enforneu, a uns 200 graus, opció rebosteria (dalt, baix i ventilador), durants uns 15-18 minuts, i ja tindreu uns croissantets amb banyes dignes de la millor "boulangerie" del món mundial!
Que vagi de gust!amb
Ostres Mònica, això ha d'estar boníssim!!!. M'ho apunto per fer-ho un dia d'aquests.
ResponEliminaUna abraçada
I l'avantatge és que va bé a qualsevol hora: per esmorzar, per picar, com a entrant o per berenar o sopar!
EliminaQuin sopar més bo. Les teves filles ben contentes
ResponEliminaA casa n'hi ha dues que mengen molt (les grans), i una altra que és com un ocellet! Però aquests croissantets van agradar a tothom!
EliminaCroissans salats, ummmmmmm que bons
ResponEliminaJa ho pots ben dir Lolines!
EliminaCom m'agraden els croissants salats i aquests amb aquest farcit i amb el punt d'ametlles per sobre... simplement genials!!!
ResponEliminaMolts petonets guapa!!
Gràcies Cristina! A mi també m'agraden més els croissants salats que els dolços! Una abraçada!
EliminaQue cosa mas rica, me quedo con tu receta.Besos
ResponEliminaGràcies Doris! Una abraçada!
EliminaMe'ls quedo! Les versions salades dels croissants sempre són molt bona idea, i a més amb formatge, que és la meva perdició (sigui el que sigui...)!!
ResponEliminaPetons, i molt bona revetlla!
Mira si m'agrada Víctor a mi també el formatge, que en un viatge amb en Marc, abans que arribessin les nostres filles, em vaig posar malalta de tant menjar-ne!
EliminaQuina bona idea i que bons que han d'estar. :)
ResponEliminaGràcies Núria! Si que ho eren de bons, sí!
EliminaNena!! A més de ser uns croissants molt originals han de ser boníssims!!
ResponEliminaGràcies Marina! Una abraçada!
Eliminaque originals i deliciosos, aquesta recepta no se m'escapa, la tinc que provar!!! petons
ResponEliminaJa veuràs qué bons que et sortiran Roser! Una abraçada!
EliminaUi això m'anirà fantàstic per la nit de Sant Joan. Estic recopilant receptes que em serveixin per un buffet fred i aquesta m'anirà de perles!
ResponEliminaPetó
Blanca
http://acalablanca.blogspot.com.es/
Els bufets freds m'encanten i poden ser espectaculars! Una abraçada Blanca!
Eliminaòstres!! segur que aquests també els provaré de fer!! i com sempre, t'han quedat magnífics!!
ResponEliminaMoltes gràcies! La veritat és que no tenen gaire dificultat!
EliminaNoia t'han quedat espectaculars! A mi els croissants m'agraden més salats que dolços així que trobo la idea sensacional!! :)
ResponEliminaA mi també...i com que el brie m'encanta....els vaig trobar molt i molt bons! Una abraçada!
Elimina