dijous, 20 de juny del 2013

CROISSANTETS AMB BANYES DE BRIE I BACON

Aquest vespre tinc un parell de reunions (val més dues que una), per això he hagut de deixar als de casa un sopar fred preparat. La recepta triada ha sigut uns croissantets amb banyes (dels de tota la vida) de formatge brie i bacon, empolsinats d'ametlla, que han quedat molt i molt bons! Són ràpids de cuinar, i més ràpids de menjar! Animeu-vos a fer-los!


INGREDIENTS (per a una dotzena de croissantets)
Una placa de pasta de full
Una porció de formatge brie
100 grams de tiretes de bacon
ou per pintar 
tres o quatre cullerades d'ametlla picada

PREPARACIÓ
Estireu la placa de pasta de full i talleu-la triangles.


Damunt de cada triangle col·loqueu-hi uns trossets de formatge brie, i unes tiretes de bacons.

Aquest és el formatge que he fet servir i que, malgrat diuen que no cal, jo he pelat!



Després agafeu cada triangle i enrotlleu-lo començant pel costat més llarg. Cal pressionar força perquè no s'obrin al coure'ls.



Un cop enrotllat, enrosqueu les puntes i gireu-les cap a dins. En aquest cas, crec que val més una imatge que mil paraules!



Fet això amb tots els trianges, col·loqueu en una safata d'anar al forn folrada de paper.


Pinteu amb ou batut.


I empolsineu amb ametlla picada (tipus crocant).




Fets tots aquests passos, enforneu, a uns 200 graus, opció rebosteria (dalt, baix i ventilador), durants uns 15-18 minuts, i ja tindreu uns croissantets amb banyes dignes de la millor "boulangerie" del món mundial!




Que vagi de gust!amb 

24 comentaris:

  1. Ostres Mònica, això ha d'estar boníssim!!!. M'ho apunto per fer-ho un dia d'aquests.
    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. I l'avantatge és que va bé a qualsevol hora: per esmorzar, per picar, com a entrant o per berenar o sopar!

      Elimina
  2. Quin sopar més bo. Les teves filles ben contentes

    ResponElimina
    Respostes
    1. A casa n'hi ha dues que mengen molt (les grans), i una altra que és com un ocellet! Però aquests croissantets van agradar a tothom!

      Elimina
  3. Croissans salats, ummmmmmm que bons

    ResponElimina
  4. Com m'agraden els croissants salats i aquests amb aquest farcit i amb el punt d'ametlles per sobre... simplement genials!!!

    Molts petonets guapa!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Cristina! A mi també m'agraden més els croissants salats que els dolços! Una abraçada!

      Elimina
  5. Que cosa mas rica, me quedo con tu receta.Besos

    ResponElimina
  6. Me'ls quedo! Les versions salades dels croissants sempre són molt bona idea, i a més amb formatge, que és la meva perdició (sigui el que sigui...)!!

    Petons, i molt bona revetlla!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mira si m'agrada Víctor a mi també el formatge, que en un viatge amb en Marc, abans que arribessin les nostres filles, em vaig posar malalta de tant menjar-ne!

      Elimina
  7. Quina bona idea i que bons que han d'estar. :)

    ResponElimina
  8. Nena!! A més de ser uns croissants molt originals han de ser boníssims!!

    ResponElimina
  9. que originals i deliciosos, aquesta recepta no se m'escapa, la tinc que provar!!! petons

    ResponElimina
  10. Ui això m'anirà fantàstic per la nit de Sant Joan. Estic recopilant receptes que em serveixin per un buffet fred i aquesta m'anirà de perles!

    Petó

    Blanca
    http://acalablanca.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els bufets freds m'encanten i poden ser espectaculars! Una abraçada Blanca!

      Elimina
  11. òstres!! segur que aquests també els provaré de fer!! i com sempre, t'han quedat magnífics!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies! La veritat és que no tenen gaire dificultat!

      Elimina
  12. Noia t'han quedat espectaculars! A mi els croissants m'agraden més salats que dolços així que trobo la idea sensacional!! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi també...i com que el brie m'encanta....els vaig trobar molt i molt bons! Una abraçada!

      Elimina