dijous, 3 d’octubre de 2013

PIRULETES DE PASTA DE FULL I PRÉSSEC

Ahir va venir ma germana a casa, i em va explicar que havia vist en una revista la pròxima recepta que faria: unes piruletes de pasta de full i xocolata. Em va explicar com es feien i jo, aquesta tarda, he decidit versionar-les. Han quedat fantàstiques i són senzillíssimes de preparar! Això si, com que m'he avançat a ma germana -que és una artista dels postres sofisticats, com podeu comprovar a instagram- l'acabo de trucar per demanar-li permís per publicar el present post. Tot i que ha rondinat una miqueta, no ha posat masses objeccions...jo crec que vol veure els "fallos" i així poder millorar-les!!! A veure què en penseu!!!


INGREDIENTS (Per unes 12 piruletes)
1 placa de pasta de full
12 culleradetes de melmelada de préssec
ou per pintar-les i pals de fusta (tipus polo)
sucre moreno

PREPARACIÓ
Estenem la placa de pasta de full.


Amb un tallador de galetes, amb forma de flor, la tallem en porcions.


Hem d'aconseguir un número parell de porcions.


Estenem la meitat de les porcions sobre una safata folrada amb paper de forn.


Posem una culleradeta de melmelada de préssec damunt de cada porció.


Col·loquem un pal a cada porció.


Pintem els marges de cada flor amb ou.


 Col·loquem l'altra meitat de porcions damunt les que hem estès primer.


Fem una marca al final del que seria cada pètal , per fixar les dues cares de la flor (jo he fet servir un tallador petit de fondant).


Pintem amb ou la superfícies de les galetes.


Empolsineu amb sucre moreno.


Enforneu a 180 graus, opció rebosteria (dalt, baix i ventilador) fins que estiguin daurades.


Desenforneu, deixeu refredar, i aixequeu de la safata amb compte de no trencar-les. Oi que són una monada???





Que vagi de gust!

21 comentaris:

  1. Ya te has quedado sin algunas de las que has hecho, que deliciosas.....besotes

    ResponElimina
    Respostes
    1. Totes han sigut un vist i no vist!!! Una abraçada Naroa!

      Elimina
  2. Molt divertides, Mònica!! I amb melmelada segur que són boníssimes!

    ResponElimina
    Respostes
    1. En realitat, pots farcir-les del que vulguis! Bon weekend Marina!

      Elimina
  3. Eiii !!! Moltes gràcies germana !!! Avui no me'n puc estar, de deixar de ser, la teva mès fidel seguidora des de l'anonimat !!! Un orgull que una artista del forn com tu se m'avançi a una idea !!! Ja ho saps.... quan vulguis !!! "Fallos" cap ni un, al contrari i millorar-les ??? M'ho has posat mooolt difícil !!! Petons !!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Segur....ja ensenyaré a tothom les que facis tu, i segur que podran comprovar que l'artista de la família ets tu!

      Elimina
  4. Osti quines piruletes més originals Mònica, m'han agradat molt, i ja estic pensant en possibles farcits, jeje!!
    Bon cap de setmana!

    Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Xocolata Víctor...o nutella....han de ser brutals!!!

      Elimina
  5. te han quedado bastante bastante bastante guays, supongo que para que se haga igual por todos lados es bueno darles la vuelta, gracias por la idea chao chao no entiendo el catalan menos mal que google me hace una traducción un beso chao chao

    ResponElimina
    Respostes
    1. Yo no les di la vuelta Manuel, pero con vuelta todavía estarían mejores! Muchísimas gracias por seguirme, a pesar de la dificultat lingüística!

      Elimina
  6. Que Maques Mònica! I a més han de ser delicioses!!! :)

    Petonets bonica!

    ResponElimina
  7. La veritat és que queden precioses i delicioses! petons

    ResponElimina
  8. originals, divertides i delicioses
    Bon cap de setmana

    ResponElimina
  9. Quina cucada....m'encanten....les fare de bon segur !!!!!....amb un cafeto quedare genial...graciessssss.

    ResponElimina
  10. Una forma ben original i una metodologia ben senzilla!

    ResponElimina
  11. ohhhh! quina idea més bona! em sembla que la faré ja.

    ResponElimina