Avui us proposo un sopar molt ràpid i bo, i que, a més, estèticament és prou interessant...Es tracta d'un plat ideal per un vespre d'un festiu en el que volgueu preparar alguna cosa especial, però sense escarrassar-vos massa a la cuina...que són dies de descans! O també el podeu servir com a entrant, o com a tapa en un aperitiu que resultarà d'allò més original! A veure què us semblen aquestes paperines!!!
INGREDIENTS (les quantitats dependran de les unitats que volgueu preparar)
Fulles de pasta brick
Trossets de bacon
Formatge crema tipus philadelphia
Ou per pintar
Mantega fosa per pintar
Llavors de rosella
PREPARACIÓ
Agafeu la fulla de pasta brick, normalment circular, i la partiu per la meitat.
Al mig, hi afegiu els trossets de bacon i una culleradeta de formatge crema.
Formeu un con -com una paperina- amb la pasta, fent que el farcit quedi a l'interior.
Llavors plegueu la massa de la part ample cap a dins, com tancant la paperina.
Disposeu totes les paperines damunt una safata folrada de paper de forn.
Pinteu-los amb mantega fosa...
...i empolsineu amb llavors de rosella.
Enforneu, a 180 graus, opció rebosteria (dalt, baix i ventilador), durant uns 10 mintus, o fins que estiguin ben daurats.
Deixeu refredar una miqueta, i encara calents, serviu....ja veureu quina delícia...
Cruixents per fora i cremosos per dins...
Això si, penseu que potser agraden tant que feu curt...així que...preveieu-ne uns quants per barba.
Que vagi de gust!
Que vagi de gust!
Ohhhhh!!!!!! Bocato de Cardinale!!!! M'ho apunto!!!
ResponEliminaGràcies Lourdes...la veritat és que són boníssimes! Petons!
EliminaUna altra recepta més del teu blog que afegeixo a la llista de pendents... Sembla una idea boníssima!
ResponEliminaMarta
És més que senzilla i ràpida...i boníssima...no es pot demanar més! Petons!
EliminaQuè senzilla de fer i què súper bona ha d'estar aquesta recepta! Un entrant poc vist i que queda molt ben presentat. Molt bona idea, Mònica. Petons.
ResponEliminaI el millor és que aquestes paperines es poden omplir de taaaantes coses!!! Això si...n'has de fer un bon piló perquè volen! Petons!
Eliminasenzill, rapi, bo, bonissim
ResponEliminaMoltes gràcies Lolines! Una abraçada!
EliminaQuè bones!.
ResponEliminaM'encanta la pasta brick... Has provat mai de farcir-la amb formatge de cabra i nous?: el resultat és espectacular!
Una abraçada,
Aquest farcit que proposes és boníssim... l'hem fet alguna vegada...i mmmmm. És que a casa som moooolt formatgers! Petons!
EliminaAquestes paperines me les apunto, m'encanta la pasta brick.
ResponEliminaA mi també....no fa massa que la vaig descobrir però en sóc una fan incondicional! Petons!
EliminaQue buena pinta y sencillos de preparar.Besosss
ResponEliminaMoltes gràcies Doris! Una abraçada!
EliminaUnes paperines perfectes per a un sopar de cada dia!
ResponEliminaVisca els sopars de cada dia! Cal fer-los una mica divertits també! Petons!
Elimina