dimecres, 26 d’abril de 2017

MAGDALENES D'ESPELTA I CACAU...UN ESMORZAR CASOLÀ D'ALLÒ MÉS DELICIÓS!

Espelta i cacau, una combinació que, si exploreu, us enamorarà! Per acabar-ho d'arrodonir, he fet servir sucre moreno...i una ametlla enxocolatada de farcit, que li acaba de donar el toc cruixent a aquesta fantàstica versió del dolç d'esmorzar per excel·lència!



INGREDIENTS (Per 24 magdalenes aproximadament)
250 grams d'ou
350 grams de sucre moreno
120 ml de llet
380 ml d'oli de girasol
390 grams de farina d'espelta integral
30 grams de cacau en pols
14 grams de llevat químic tipus Royal
1 pessic de sal
1 culleradeta de canyella en pols
ametlles enxocolatades pel farcit
sucre llustre per empolsinar

PREPARACIÓ
Bateu els ous i el sucre moreno fins que tripliquin el seu volum.


Llavors, sense deixar de batre, afegim, molt a poc a poc, l'oli i la llet.


Per acabar, i ja a mà, incorporem la farina, prèviament barrejada amb el cacau, la canyella, el llevat i el pessic de sal, i tamisada.




Tapem aquesta massa i la deixem reposar unes hores a la nevera. Quan volguem formar les magdalenes, traiem la massa de la nevera i li donem unes quantes batudes. Tot seguit, omplim els paperets escollits.




Al mig de cada magdalena, enfonsem una ametlla enxocolata.



Enfornem a 170 graus, opció rebosteria (ventilador i escalfor a baix i a dalt), fins que pugin i, en tocar-les, la massa retorni -no quedi enfonsada-.


Un cop cuites, les deixeu refredar damunt una reixeta, i, abans de degustar-les, les empolsineu generosament amb sucre llustre.



Bones, bones, bones!!! Que vagi de gust!

3 comentaris:

  1. Así se explica que no se te acaben nunca las pilas!Vaya desayuno!!
    Besos desde JUEGO DE SABORES

    ResponElimina
  2. Mare meva, quin esmorzar!!!!!!
    Així ja es pot encarar el dia amb energia!
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina