INGREDIENTS (per un motlle d'un pam d'ample)
100 grams de mantega
100 grams de sucre
3 ous
100 ml de nata per cuinar
100 grams de farina
2 culleradetes de llevat
100 grams de formatge tipus philadelphia
100 grams de iogurt grec
una tarrina de nabius
PREPARACIÓ
En el batedor, amb l'accessori globus, barregeu la mantega i el sucre fins obtenir una crema.
Llavors afegir els ous, un a un, i continuar batent. Tot seguit afegir la nata.
Després, incorporar la farina prèviament barrejada amb el llevat.
Abocar-hi el formatge i el iogurt i, acabar de barrejar a mà.
Finalment, és el moment dels nabius, que barrejarem amb compte amb la massa, amb l'ajuda d'una espàtula.
Untem un motlle desemmotllable amb mantega o spray antiadherent.
Aboquem la massa en el motlle i enfornem a 170 graus, uns 35-40 minuts.
Desenforneu i deixeu refredar abans de desemmotllar. Ja veureu que us llepareu els dits!!!
Que vagi de gust!
Hola Mònica, he entrat al bloc, perquè m'ha cridat l'atenció el teu cognom, Tarradellas, com la meva mare.
ResponEliminaPerò un cop ho he vist ........ em quedo de seguidora, m'encanten les teves receptes.
Una salutació i fins la propera.
T'espero al meu blog si vols visitar-lo.
Gràcies Lolines! Ja m'he fet seguidora d'un dels teu! M'ha entusiasmat l'escalivada-senyera! Ets un crack! M'alegra molt que, a partir d'ara ens llegim! Una abraçada!
EliminaMmmm aquest pastís ha d'estar boníssim!! no he comprat mai nabius, però si en veig me'ls quedo per fer-lo ;)
ResponEliminaNo són gaire barats, però l'avantatge és que no en necessites masses! Una abraçada Eva!
EliminaJo també he comprovat que de vegades les receptes improvisades són les que donen més bon resultat!! I aquesta sens dubte n'és un claríssim exemple!! T'ha quedat brutal, quina bona pinta que té!!
ResponEliminaPetons!!
Va per les vegades que l'espifio afegint ingredients i canviant mesures de les receptes originals!!! Aquest pastís va quedar esponjós i suau! No vaig ni ser a temps de fer una foto començat! Una abraçada Cristina!
EliminaVisca les improvisacions!!! Que seria de la cuina sense elles, seria molt avorrida. La teva t'ha sortit genial, el pastís té una pinta estupenda!!!
ResponEliminaPetonets bonica
Crec que també hi ha part de sort!!! Sobretot en les rebostere amateurs com jo!!! Una abraçada ben gran i espero amb impaciència el pròxim repte de l'Annie, per fer-lo amb la peque!
EliminaAmb sembla un pastìs delicios....amb aquets nabius segur te un gustet rebò !!!
ResponEliminaPetonets.
La veritat és que el contrast del dolç de la massa, i l'acidesa dels nabius, és molt i molt bo! Una abraçada Mamilu!
Elimina