dimecres, 24 d’abril del 2013

PASTÍS DE NABIUS

Tenia nabius frescos a la nevera, i no podia deixar que se'm fessin malbé, així que aquesta tarda els he fet servir per fer un pastís per sopar! No he seguit cap recepta concreta, perquè l'he fet amb el que tenia a la nevera, però està clar que, a vegades (no sempre) la improvisació funciona!!! Jutgeu vosaltres mateixos!!!


INGREDIENTS (per un motlle d'un pam d'ample)
100 grams de mantega
100 grams de sucre
3 ous
100 ml de nata per cuinar
100 grams de farina
2 culleradetes de llevat
100 grams de formatge tipus philadelphia
100 grams de iogurt grec
una tarrina de nabius

PREPARACIÓ
En el batedor, amb l'accessori globus, barregeu la mantega i el sucre fins obtenir una crema.


Llavors afegir els ous, un a un, i continuar batent. Tot seguit afegir la nata.


Després, incorporar la farina prèviament barrejada amb el llevat.


Abocar-hi el formatge i el iogurt i, acabar de barrejar a mà.



Finalment, és el moment dels nabius, que barrejarem amb compte amb la massa, amb l'ajuda d'una espàtula.


Untem un motlle desemmotllable amb mantega o spray antiadherent.


Aboquem la massa en el motlle i enfornem a 170 graus, uns 35-40 minuts.


Desenforneu i deixeu refredar abans de desemmotllar. Ja veureu que us llepareu els dits!!!



Que vagi de gust!

10 comentaris:

  1. Hola Mònica, he entrat al bloc, perquè m'ha cridat l'atenció el teu cognom, Tarradellas, com la meva mare.
    Però un cop ho he vist ........ em quedo de seguidora, m'encanten les teves receptes.
    Una salutació i fins la propera.
    T'espero al meu blog si vols visitar-lo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Lolines! Ja m'he fet seguidora d'un dels teu! M'ha entusiasmat l'escalivada-senyera! Ets un crack! M'alegra molt que, a partir d'ara ens llegim! Una abraçada!

      Elimina
  2. Mmmm aquest pastís ha d'estar boníssim!! no he comprat mai nabius, però si en veig me'ls quedo per fer-lo ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. No són gaire barats, però l'avantatge és que no en necessites masses! Una abraçada Eva!

      Elimina
  3. Jo també he comprovat que de vegades les receptes improvisades són les que donen més bon resultat!! I aquesta sens dubte n'és un claríssim exemple!! T'ha quedat brutal, quina bona pinta que té!!

    Petons!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Va per les vegades que l'espifio afegint ingredients i canviant mesures de les receptes originals!!! Aquest pastís va quedar esponjós i suau! No vaig ni ser a temps de fer una foto començat! Una abraçada Cristina!

      Elimina
  4. Visca les improvisacions!!! Que seria de la cuina sense elles, seria molt avorrida. La teva t'ha sortit genial, el pastís té una pinta estupenda!!!
    Petonets bonica

    ResponElimina
    Respostes
    1. Crec que també hi ha part de sort!!! Sobretot en les rebostere amateurs com jo!!! Una abraçada ben gran i espero amb impaciència el pròxim repte de l'Annie, per fer-lo amb la peque!

      Elimina
  5. Amb sembla un pastìs delicios....amb aquets nabius segur te un gustet rebò !!!
    Petonets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat és que el contrast del dolç de la massa, i l'acidesa dels nabius, és molt i molt bo! Una abraçada Mamilu!

      Elimina