dilluns, 26 de gener del 2015

LES TRUFES D'AVELLANA DE LA TISGE....AMB VIDEORECEPTA INCLOSA I TOT!!!

Avui us porto una recepta molt especial...en realitat, una videorecepta molt especial....de trufes, de trufes d'avellana, preparades per la cuinera més petita de la casa, la Tisge...que us asseguro que apunta maneres!!! Una recepta deliciosa i ideal per fer amb els més menuts, ja que no necessitem ni forn ni foc (només un microones per fer bullir la nata). En fi...que si una tarda d'aquest hivern no sabeu com entretenir a la quitxalla, i evitar així que la casa quedi com si hagués esclatat la tercera guerra mundial...penseu en aquestes delicioses trufes d'avellana!


Ja veureu que bé s'explica la més entremaliada de casa!!!


Que vagi de gust!

7 comentaris:

  1. Xiqueta, aviat podràs descansar i deixar que elles es posin al davant a la cuina heheh

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  2. Fas escola Mònica! Deuen estar boníssimes amb avellana!
    Anna

    ResponElimina
  3. Felicitats a la petita de la casa!!!! I a la mare també!!!!!
    Petons!
    Olga

    ResponElimina
  4. Nena, tota una rebostera filla de mare rebostera! I com si ho hagués fet tota la vida això de posar-se davant la càmera! Un fort aplaudiment a la Tisge i un altre a la mare! Petons.

    ResponElimina
  5. Amb una mare com tu, no m'estranya que s'animi a ficar-se a la cuina!! unes trufes boníssimes, l'enhorabona!! un petó!

    ResponElimina
  6. Acabo de descubrir el teu blog, mare meva quines llaminadures que fas, ens lleparem els dits, busco temps i em poso "manos a la obra" !!!!! Gràcies per la teva aportació.

    ResponElimina