dissabte, 30 de gener del 2016

MAGDALENES DE GERDS

Aquestes magdalenes porten gerds per partida doble: pasta de gerds i sucre de gerds!!! Ambdós ingredients deliciosos, i que han donat un magnífic resultat!!! No deixeu de comprovar-ho!!!



INGREDIENTS (Per a 24 magdalenes)
5 ous
175 grams de sucre blanc
175 grams de sucre de gerds (més una mica més per decorar)
380 ml d'oli vegetal
120 ml de llet sencera
420 grams de farina amb llevat incorporat
2 cullerades de pasta de gerds
Aquests són els ingredients secrets d'aquesta recepta:
la pasta de gerds i el sucre de gerds...mmmm!!!
PREPARACIÓ
Posem el ous i els dos sucres en un bol.




Batem amb la KA, equipada amb l'accessori globus, fins a triplicar el volum, i llavors, sense deixar de batre, encara que a menys velocitat, anem afegint l'oli molt a poc a poc.


I també la llet.


 En aquest moment afegiu la pasta de gerds...


...i la farina tamisada.


Incorporem amb un batedor manual, amb moviments de baix a dalt.


Tapem amb paper film i deixem reposar a la nevera, com a mínim un parell d'hores. Jo la vaig deixar tota la nit. Un cop reposada, bateu una miqueta, i llesta!!!


Prepareu els papers de les magadalenes, posant-ne un a cada forat.


Ompliu-los amb la massa fins als tres quarts de la seva capacitat. Jo sempre ho faig amb una cullera de gelat, i va genial!!!


Poseu una mica de sucre de gerds damunt de cada magdalena.


I enforneu a 180 graus, amb escalfor a baix, a dalt i ventilador, durant uns 20-25 minuts, o fins que estiguin ben inflades i daurades.


Un cop cuites, desenforneu i deixeu refredar damunt una reixa.


Queden d'un rosa genial, i, són molt i molt saboroses...en fi...que acompanyades d'un bon tall de xocolata, són un esmorzar o un berenar boníssim!!! Concretament aquestes van anar cap al despatx, per celebrar un esmorzar de comiat a en David, l'estudiant que, els darrers mesos, ha fet pràctiques amb nosaltres...per desitjar-li que la sort l'acompanyi en els seus inicis laborals!!!


Que vagi de gust!

4 comentaris:

  1. Con un buen copete como a mi me gusta que queden. Es imprescindible mirar tu blog para estar al día de los nuevos productos, no sabia de la existencia de este azúcar.
    Besos
    Blanca de JUEGO DE SABORES

    ResponElimina
  2. MMmmm....molt bones! I quin color més original! Tens ingredients per tot!!!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  3. Què bones i si un color molt maco tbe!!

    ResponElimina
  4. Sucre de gerds, mare meua! Sempre ens sorprens amb algun ingredient inesperat. M'encanta aquest coloret rosa, i el sabor déu ser boníssim, amb la pasta de gerds. Petons.

    ResponElimina