La massa d'aquestes galetes amb ensopecs de xocolata (que per mi, són les típiques cookies americanes) és molt fàcil de preparar, però necessiteu paciència i temps per la cocció, perquè va bé no posar-ne masses a cada fornada, a fi que no s'ajuntin.
Ingredients (per unes 30 galetes)
225 grams de mantega
150 grams de sucre moreno
2 ous
300 grams de farina de blat
Mitja culleradeta de llevat
Mitja culleradeta de vainilla
200 grams d'ensopecs de xocolata
Preparació
Posar al batedor elèctric la mantega i el sucre moreno i batre fins que quedi una crema. Llavors afegir els ous un a un, i un cop incorporats, agregar la farina, el llevat i la vainilla. Una vegada tot ben lligat, només falta abocar-hi els ensopecs de xocolata.
La massa, com podeu veure a la fotografia, queda força consistent.
Feu-ne pilonets, més o menys de la mateixa mida, sobre una safata de forn, folrada de paper.
Finalment, enforneu (jo he fet servir l'opció repostera del forn, que té una ratlleta a dalt, una a baix i una mena de ventilador al mig) durant uns deu minuts, a uns 190 graus, i "voilà", us quedaran unes galetes fantàstiques!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada