Fa uns dies vaig penjar la recepta dels cake pops de galeta maria. Ara us dono una altra idea per fer contents sobretot als més petits: els cake pops de pastís de xocolata i formatge. La textura d'aquests cake pops és més suau i esponjosa, i us ben asseguro que són tan fàcils de fer com els primers.
Preparació
En un batedor elèctric es baten el sucre i els ous fins que més o menys tripliquin el seu volum inicial. Després hi afegiu la farina i el cacau tamitzats, que haureu barrejat prèviament. Aboqueu el resultat en un motlle de pam i mig de diàmetre, untat de mantega, i ho poseu a coure al forn, a 180ºC, entre 15 i 18 minuts (estarà cuit quan les parets del pa de pessic es separin del motlle i en punxar-lo el pal no surti brut). Un cop cuit el pa de pessic, el deixeu refredar i l'esmicoleu en un recipient, primer a mà i després amb un triturador elèctric. Quan ja estigui fet miques, hi afegiu el formatge tipus philadelphia i la melmelada del gust que volgueu (jo aquí n'hi vaig posar de préssec amb trossets de préssec). Heu de barrejar bé fins que quedi una massa uniforme. Llavors feu boletes, d'uns 30 grams cada una aprox., i les poseu en una safata que introduireu a la nevera durant una mitja hora. En treure les boletes de la nevera, els hi col·loqueu un palet, sucat amb una mica de xocolata desfeta (de la que desfeu per la cobertura). Un cop pres el palet (si voleu, per aconseguir-ho, torneu a posar les boletes amb el pal a la nevera entre 10 i 15 minuts), cobriu les boles amb més xocolata de cobertura desfeta, i deixeu caure per sobre, abans que s'assequi la xocolata, però un hagi regalimat la sobrant, les boletes i els anissets de colors. Queden genials!
Mencata ja k els e probat amb te germana. Son bonissims pero sempre en diu que tens molt bones mans Mónica .
ResponEliminaEn realitat, com a decoradora, l'Anna és l'artista de la família!!! Una abraçada Mar!
Elimina