Jo les vaig preparar un vespre d'aquesta setmana, i van ser aplaudides llargament!!!
INGREDIENTS (per a 12 torradetes)
12 llesques de barra de pa del dia abans
1/4 litre llet
2 ous sencers més la clara d'un tercer
75 grams de sucre blanc
mantega i oli per fregir-les
sucre blanc i canyella per arrebossar-les
PREPARACIÓ
Talleu les llesquetes de pa i les col·loqueu en un recipient ben planes.
Llavors bateu, amb l'accessori globus, i a alta velocitat, els dos ous i la clara juntament amb el sucre. Sense deixar de batre, afegiu, a poc a poc, la llet (que haureu calentat al microones prèviament). Us quedarà una massa ben espumosa, que haureu d'abocar sobre les llesquetes, que quedaran completament tapades!!!
Deixeu xopar bé, durant una estona, i gireu les llesquetes. Uns minuts més tard les llesquetes han de presentar un aspecte més o menys així.
Poseu una paella al foc, amb una nou de mantega i un raig d'oli. Quan estigui ben roent, afegiu les llesquetes, i fregiu fins que estiguin ben daurades. Un cop les traieu del foc, les deixeu escórrer uns minuts sobre un paper de cuina, i tot seguit les arrebosseu amb sucre blanc barrejat amb una culleradeta de canyella. Acabades de fer estan immillorables, però fredes també són molt i molt bones!!!
Unes postres tradicionals, senzilles de fer i molt econòmiques!!! Que vagi de gust!!!
Per començar bé el dia!! Potents i ben delicioses! Me l'apunto, que no les he fetes mai! Una abraçada!
ResponEliminagràcies per deixar-nos l'enllaç a Memòries. me l'emporto pel recull. Petons
ResponEliminaMolt bona la idea de batre els ous tant... el pa deu xuclar l'ou de manera més regular... i queda divertit mentre ho prepares!
ResponEliminaMarta
mmmm no les havia probat mai aixi pero ho fare la pròxima vegada. Tampoc se com posar el logo del repte de memòries, es q sòc una mica desastre, petonns Mònica a veure si baixeu per aqui baix a l'estiu
ResponElimina