diumenge, 24 de març del 2019

COOKIES DE TE MATCHA I XOCOLATA

El te matcha està de moda...jo n'havia fet coques i pastissos, però les galetes eren una assignatura pendent. Aquestes, fetes sense ou, queden molt cruixents i amb un gust intens al te que els dona nom! A més, trobo que la combinació amb la xocolata negra els confereix un toc molt interessant!


INGREDIENTS (per unes 30 cookies)
240 grams de farina de civada
2 cullerades generoses de te matcha
80 grams de golden syrup
30 grams de sucre moreno
130 grams de mantega de cacauet
1 rajolí de vainilla
2 culleradetes de llevat químic tipus Royal
10-12 cullerades de llet
60 grams de cagallons de xocolata
trossets de xocolata negra per decorar

PREPARACIÓ
Primer de tot barregem la farina de civada, el te i el llevat, i reservem.



Llavors en un bol barregem el sucre, la mantega de cacauet, el golden syrup, la vainilla i la llet, fins obtenir una barreja cremosa.



A la barreja cremosa hi aboquem els ingredients sòlids reservats i barregem.


Per acabar incorporem els cagallons de xocolata.


Com que no té ou, queda una massa força seca.


Es tracta que n'agafem porcions, modelem les cookies, i les anem disposant damunt una safata folrada de paper de forn.


Hi disposem al damunt trossets de xocolata negra, i enfornem, a 180 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), durants uns 12-15 minuts (dependrà de la mida), o fins que estiguin daurades.



Deixeu refredar damunt una reixa, i ja hi podreu clavar queixalada.



Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada