Si alguna tarda de tardor no sabeu què fer per berenar als de casa vostra, aquí teniu una solució molt econòmica, dolceta i fàcil: moniatos al forn.
Només heu d'agafar uns quants moniatos, de mida similar, i rentar-los sota l'aixeta força estona. Després els assequeu amb un paper de cuina i els emboliqueu amb paper d'alumini (això no m'acaba d'agradar però encara no he trobat res que el substitueixi) i els poseu en una safata d'anar al forn, i cap a dins s'ha dit. El forn ha d'estar alt (uns 220ºC-240ºC), i ha d'anar per dalt i per baix (no el gratinador, sinó la funció de forn dalt i baix). Han de coure més o menys una hora i mitja, dependrà una mica de la mida dels moniatos (el millor es punxar-los i veure si estan cuits). No patiu si la pell queda una mica socarrimada, perquè de dins no hi queden pas. Un cop trets del forn, només cal esperar una estoneta, obrir-los per la meitat, i agafar una cullera per començar a endrapar!
Si no tenim forn es podran fer duna altre manera?
ResponEliminaPots bullir-los, però no quedaran exactament igual!
EliminaTambé al micro amb Lekué.... 12-15 minuts
ResponEliminaOstres no ho he provat mai, però ho hauré de fer! Gràcies!
EliminaJo primer els embolico amb paper de forn i a sobre el d'alumini, queden perfectes.
ResponElimina