Fa dies que volia provar de fer un "layer cake", que, traduït, vindria a ser un pastís a capes. Per fora són pastissos molt espectaculars perquè són molt alts, i per dins són també força originals, però el que em feia patir una mica era que no fos massa carregós de menjar. Al final, ha resultat molt amorós i gens pesat. Per fer-lo he fet servir un pa de pessic clàssic, i un de xocolata (en el que he substituït part de la farina per cacao), que he obert per la meitat. Llavors he combinat una capa de cada i he fet servir de "ciment" melmelada de fruites del bosc i crema de mantega de xocolata, que també és la que he fet servir per cobrir-lo. Tot i ser un pastís suau de menjar, és exteriorment ferm, i fàcil de transportar (jo l'he portat a un sopar, i ha arribat intacte!). Dominada la tècnica, miraré que el pròxim pastís a capes tingui una mica més de color!
Si em vols fer feliç AQUEST es el meu preferit!!!!
ResponElimina