S'acosta Cap d'Any, la nit de fer sopars per excel·lència...i, normalment, sopars molt de "pica-pica". Aquesta és una bona proposta per l'ocasió. És rapidíssima, molt nadalenca, i molt saborosa, i, a més que segur agradarà als comensals, també engalanarà la taula d'allò més!
INGREDIENTS
Una placa de pasta de full
3 o 4 cullerades de sobrassada
ou batut per pintar
PREPARACIÓ
Esteneu la placa de pasta de full, i trieu un tallador d'estrella petitó.
Amb el tallador, aneu tallant estrelletes.
Les disposeu totes damunt una safata folrada de paper de forn.
Pinteu les estrelletes amb ou batut.
I unteu el centre de l'estrelleta amb un pessic de sobrassada.
Enforneu a 180 graus, opció rebosteria (dalt, baix i ventilador) durant uns 6-7 minuts. Un cop cuites deixeu refredar uns minuts.
Són tan cruixents i gustoses!!!
Que vagi de gust!
M'encanta la sobrassada, han de quedar boníssimes!!!
ResponEliminaSi que són bones...i com que són molt petitones, passen fantàsticament bé....quan comences a menjar-ne no saps com acabar!!! Petons!
EliminaRiquísimas estrellas Mónica! para el aperitivo quedan geniales.
ResponEliminaBesos
Cocinando con Montse
Gràcies Montse!!! I Bona entrada d'Any!
EliminaHola Mónica!! sóc una fidel seguidora del teu blog.
ResponEliminaEt desitgo que passis molt Bones Festes i que continuis donat-nos moltes idees. Gràcies.
Moltíssimes gràcies! Em fa moltíssima il·lusió conèixer a gent a través del bloc...per mi és tot un honor que us agradin les receptes i les seguiu! Em feu molt feliç! Petons i Bona entrada d'Any! Ens continuem veient per aquí!!!
EliminaOh quina idea més bona per Cap d'Any! I súper fàcil. Me la copio, amb el teu permís, Mònica. Petons.
ResponEliminaEl tens tot, i, a més, segur que em la teva traça les millores!!! Petons Chus!
EliminaM'ha encantat la idea...ràpid, fàcil i quedes superbé perquè són molt decoratives... te les copiaré aquestes vacances, tinc un parell de soparets, jeje...
ResponEliminaUna abraçada, que passeu bones festes i molta felicitat en el 2014!
*Pilar*
Moltes gràcies Pilar!!! Això dels sopar és el pa nostre de cada dia aquests dies de festa!!! Petons i Bona entrada d'Any per tu també!!!
Eliminammm pasta de full i sobrasada, combinació perfecta! Sembla un bon aperitiu per aquestes festes, i fan molt goig!!
ResponEliminaPetonets
Són força nadalenques aquestes estrelletes!!! Petons i Bona entrada d'Any!!!
Elimina