Us presento unes postres d'allò més gustoses, i amb fruita, fresca i seca, pel que podem predicar de les mateixes, sense cap tipus de reticència, que a més, són d'allò més saludables!!! Amb ella participo en el repte d'aquest mes d'agost de que sempre ens permet predicar, malgrat tractar-se de dolços. Amb ella participo en el repte d'agost de "Cocineros del Mundo" a Google +, en l'apartat dolç. A veure què us sembla!.
INGREDIENTS
1 placa de pasta de full rectangular
4 plàtans
un grapat de fruits secs
8 cullerades de mel
1 ou batut
sucre per empolsinar
Ja veieu que es una recepta amb pocs i senzills ingredients! |
Estirem la placa de pasta de full (que per anar bé hauria de ser rectangular)
La dividim en quatre porcions també rectangulars.
Untem la meitat de cada rectangle amb mel.
Hi repartim per la meitat untada el plàtan tallat a trossets.
Per sobre el plàtan hi repartim els fruits secs, que haurem picat una mica prèviament.
Per sobre els fruits secs, una mica més de mel...
Pintem les vores del rectangle amb ou batut i fem un doblec tapant el farcit.
Segellem les vores amb l'ajuda d'una forquilla.
Pintem pel damunt, generosament, amb ou batut...
...i empolsinem amb sucre (del normal).
Enfornem, a 200 graus, amb calor a dalt i a baix, durant uns 25 minuts.
Traiem del forn quan les canyes estiguin ben daurades, i deixem refredar.
I ja les teniu llestres per presentar! Mireu quina patxoca fan!
I el farcit...dolcet i cruixent! Mmmmmmm!
Que vagi de gust!
Que ricos y que originales son, me ha gustado la idea de ponerles plátano, quedarán muy sabrosos por dentro, y crujientes por fuera toda una tentación.
ResponEliminaBesines
I també tenen el toc cruixent per dins dels fruits secs! Petons Merchi!
EliminaUna delicia querida amiga, me alegra que lo pasaras tan bien en Portugal y sus rutas de dulceo huuuu.Besoss
ResponEliminaGràcies Doris...Portugal és una perdició pel que fa a dolços i a moltes altres coses! Petons!
EliminaQuè bones i què fàcils de fer!! ja m'imagino el sabor del plàtan i la mel amb el toc cruixent dels fruits secs, nyam!! un petó!
ResponEliminaEstan fetes en un plis-plas Eva...Petons!
EliminaMmmmm... que senzill de preparar i quin resultat més deliciós!! Fa una pinta estupenda!!
ResponEliminaMolts petons bonica!
Podriem dir que el resultat és excepcional en proporció al temps esmerçat en preparar-les! Petons!
EliminaFantástico el paso a paso Monica, bienvenida al reto de Cocineros del Mundo
ResponEliminaMucha suerte!!
Victoria La Tauleta
Moltes gràcies Victoria! Miraré de continuar-hi participant! PEtons!
EliminaEstupenda y simple receta, te la copio.
ResponEliminaJa veuràs qué bona! Petons!
EliminaObrigado pela receita. A pastelaria sabor muito bom.
ResponEliminaMuitos cumprimentos da Alemanha
por Marita
Gràcies a tu Marita! Una abraçada!
EliminaRealizada y chamuscada....
EliminaMonica, te cambie tus plátanos por calabaza, pero aunque chamuscaditas no se quedaron en el plato.
Gracias por la idea.
Si la quieres cotillear, te menciono en ella.
http://jorbasmar.blogspot.com.es/2014/10/canas-de-calabaza.html