Fa pocs dies em vaig agenciar el recipient d'un litre de la meva estimada iogurtera, en la que també es poden fer mil postres, especialment uns flams deliciosos...i el vaig decidir estrenar amb una recepta feta amb el que vaig trobar al rebost...una llauna de llet de coco bio i una de mango en almívar...Tots van repetir..o sigui que el tornarem a fer ben aviat!!!
INGREDIENTS (per un flam col·lectiu d'unes 8 racions)
6 ous grossos
300 grams de llet de coco
una llauna de mango en almívar
250 ml de llet
3 cullerades soperes generoses de sucre
caramel líquid
Aquestes són les llaunes del rebost que van inspirar aquesta recepta!!! |
PREPARACIÓ
En primer lloc, ruixem el cul del motlle amb caramel líquid.
Tot seguit, en un bol, disposem els ous, la llet de coco i el mango (que haurem escorregut i triturat).
Llavors ho batem tot, amb l'ajuda d'un batedor elèctric, mentre hi anem afegint la llet (en la que haurem dissolt prèviament el sucre, que no ha de ser massa perquè el flam ja té la dolçor del mango en almívar). Ha de quedar tot ben integrat!
Posem la barreja final resultant dins el motlle, i engeguem la màquina miraculosa!!! Cas de no tenir-la, també ho podeu fer al forn, al bany maria, evidentment!
En aquest cas tardarà a coure's aproximadament uns 75-80 minuts. Si ho feu al forn, al bany maria, aneu vigilant quan qualla. Si en sacsejar-lo, només tremola la part del mig, és que està quasi al punt.
Un cop cuit, deixeu refredar, primer a temperatura ambient, i després, durant unes hores a la nevera. Desemmotlleu just abans de servir, i decoreu amb uns anissos de colors.
Que vagi de gust!
Que rebo deu ser aquet flam..acompanyat per las galetetes tan divinas que veig ...uffff....qui plaer !!!
ResponEliminaPetonets.
Quin flam, mes i mes bo!!!
ResponEliminaque bueno
ResponEliminaOtres, què fàcil i què bo ha d'estar!!!
ResponEliminapetons
Buenísimo!!!! Con el coco me gusta.
ResponEliminaBesos
Cocinando con Montse
Pim-pam...com qui no vol, berenar a punt!!!
ResponEliminaPtnts
Dolça
Pim-pam...com qui no vol, berenar a punt!!!
ResponEliminaPtnts
Dolça
Que bueno y hermoso te quedó.Gracias reina.
ResponEliminaQuina iogurtera més molona que tens!! els iogurts m'agraden, però els flams més!! i aquesta combinació és molt original, me l'apunto ;). Un petó!
ResponEliminaAixò si que és treure partit de la iogurtera!
ResponEliminaFa molt bona pinta Mònica!
Petonets
Boníssim! M'agrada la idea de posar-hi el mango en almívar triturat. Haig de treure la pols a la meva màquina miraculosa! ;)
ResponEliminaMarta
També pot fer flams, genial no? M'encanta el coco però no l'he provat mai amb mango...súper tropical, com es nota que hi ha gent que té ganes d'estiu i caloreta!!
ResponEliminaMmmmm.....m'agrada aquesta multidelices Tefal!!!
ResponEliminaI el flam...no diguem!!
Bon cap de setmana, Mònica!
Petons,
Olga