dilluns, 22 de juny del 2015

CAKE DE LLIMONA I MÓRES...AMB UN TALL QUE ENAMORA!!!

Avui he passat molta calor...resulta que a Girona les dues seus judicials, Jutjat i Palau de Justícia, estan cada una a una punta d'una avinguda, d'allò més assolellada...així que, si has d'anar d'una banda a l'altra, com m'ha passat avui, arribes ben acalorat i suat, com si haguessis fet la mitja marató... Total, que per berenar, em cal alguna cosa dolceta però refrescant alhora...què us sembla aquest cake de llimona i móres???


INGREDIENTS
175 grams de mantega
175 grams de sucre blanc
3 ous
la pela ratllada d'una llimona ben grossa
200 grams de farina
25 grams de farina d'ametlla
10 grams de llevat químic tipus Royal
2 paquets de móres
sucre llustre per decorar

PREPARACIÓ
En el bol de la KA barregem el sucre, la mantega i la pela de la llimona ratllada, fins obtenir una crema blanquinosa i lleugera.


Afegim els ous, un a un.


Tot seguit les farines, prèviament barrejades amb el llevat i tamisades. Integrem amb el batedor manual i moviments suaus de baix a dalt.


El resultat final ha de ser més o menys així.


Aboqueu dins un motlle de plum cake, prèviament engreixat, i aplaneu la superfície.


Renteu i eixugueu bé les móres, i repartiu-les pel cake, tot enfonsant-les parcialment dins la massa.



Enforneu, a 180 graus, opció rebosteria (dalt, baix i ventilador), durant uns 40 minuts, o fins que estigui ben cuit (és a dir, que, en punxar-lo, l'estri surti net).


Deixeu refredar uns minuts dins el motlle, i després desemmotlleu i acabeu de deixar refredar damunt una reixa.


Quan estigui ben fred, ensucreu generosament amb sucre llustre.


I ja només queda tallar i servir!!!


Que vagi de gust!

5 comentaris:

  1. Em sembla un cake deliciós! L'acidesa de la llimona i la dolçor de les mores han de combinar molt bé! Per un tall d'aquest bescuit jo també passaria una mica de calor!! Un petonet!

    ResponElimina

  2. Mónica; Goita si enamora que m'he quedat aquí enganxat... que gruixuda t.ha quedat.
    Salutacions Mónica¡¡

    ResponElimina
  3. Mònica....què bo!!!! Una bona recompensa!!!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina