Unes postres ràpides de preparar, i sense forn...unes crestes dolces de taronja i nous, fregidetes i ensucrades!!! Ningú s'hi resistirà!
INGREDIENTS
1 paquet de crestes La Cocinera
melmelada de taronja amarga
nous
una mica d'ou batut per tancar millor les crestes
oli de girasol per fregir-les
sucre per arrebossar-les
PREPARACIÓ
Estenem les crestes i hi col.loquem una cullerada de melmelada de taronja amarga damunt de cada una.
Pel damunt, repartim miquetes de nou trossejada.
Pintem el voltant de la cresta amb ou batut, per facilitar que quedi ben segellada.
Tanquem, mirant que no s'escapi res...Jo he fet servir aquest aparell de plàstic que es força pràctic, però, a mà, tampoc queden malament.
Fregim les crestes en abundant oli roent...fins que estiguin ben daurades...
...deixem escórrer l'oli sobrant...
...i ensucrem generosament!!!
Ja veureu quin goig....
...i, sobretot, qué bones!!!
Que vagi de gust!
1 paquet de crestes La Cocinera
melmelada de taronja amarga
nous
una mica d'ou batut per tancar millor les crestes
oli de girasol per fregir-les
sucre per arrebossar-les
Pocs ingredients per un gran resultat!!! |
PREPARACIÓ
Estenem les crestes i hi col.loquem una cullerada de melmelada de taronja amarga damunt de cada una.
Pel damunt, repartim miquetes de nou trossejada.
Pintem el voltant de la cresta amb ou batut, per facilitar que quedi ben segellada.
Tanquem, mirant que no s'escapi res...Jo he fet servir aquest aparell de plàstic que es força pràctic, però, a mà, tampoc queden malament.
Fregim les crestes en abundant oli roent...fins que estiguin ben daurades...
...deixem escórrer l'oli sobrant...
...i ensucrem generosament!!!
Ja veureu quin goig....
...i, sobretot, qué bones!!!
Que vagi de gust!
Mmmmm que bones deuen ser, i ben fàcils!! me'n guardes una Mònica? ;)
ResponEliminaAnna
Noia.....què bones!!! Em convides?
ResponEliminaPetonets,
Olga
Con lo que me gustan y el relleno ya ni te cuento huuuuu.Bs
ResponElimina