Aquesta calor només pot ser combatuda amb moooolta frescor...i aquests polos de cirera i formatge que, a més de gustosos, són d'allò més refrescants!
INGREDIENTS (per 8-10 polos)
500 grams de cireres
2 cullerades de sucre moreno (en aquest cas "muscovado")
1 iogurt
2 o 3 cullerades generoses de formatge crema tipus Philadelphia
PREPARACIÓ
Rentem bé les cireres i els hi traiem el pinyol.
Les endolcim amb un parell de cullerades de sucre "muscovado" o moreno.
Batem molt i molt bé, fins obtenir una pasta fina...si us molesten les impureses, podeu passar el resultat pel xinès.
Aboqueu en el resultat un iogurt i el formatge a la barreja, i torneu a batre fins que tot estigui ben integrat.
Repartim la barreja entre els motlles escollits i els posem a congelar.
Quan els gelats comencin a tenir consistència, els hi clavem el pal i els deixem unes hores més al congelador per tal que s'acabin d'endurir.
I ja només us queda desemmotllar (cosa que s'aconsegueix fàcilment mullant una mica els motlles), i servir!
Ja veureu que serà un començar (a menjar)...i no parar!!!
Para sobrevivir con estos calores nada como este helado, rico y de un color de lo más atractivo. Quitar la pepita de las cerezas se convierte en una operación fácil si tienes el artilugio para tal fin
ResponEliminay que cuesta muy poquito.
Besos
Blanca de JUEGO DE SABORES
Suposo que és una recepta bàsica per fer-la amb qualsevol tipus de fruita, oi? O millor si no tenen massa aigua? T'han quedat molt llaminers, amb aquest color tan preciós que li dóna la cirera. Un petonet!
ResponEliminaÑam! quina bona pinta tenen!!! :p
ResponElimina