divendres, 1 de juliol del 2016

CHERRY AND CHEESE POPS O POLOS DE CIRERA I FORMATGE...ELS MILLORS PER AQUESTA CALOR!!!!

Aquesta calor només pot ser combatuda amb moooolta frescor...i aquests polos de cirera i formatge que, a més de gustosos, són d'allò més refrescants!



INGREDIENTS (per 8-10 polos)
500 grams de cireres
2 cullerades de sucre moreno (en aquest cas "muscovado")
1 iogurt 
2 o 3 cullerades generoses de formatge crema tipus Philadelphia

PREPARACIÓ
Rentem bé les cireres i els hi traiem el pinyol.



Les endolcim amb un parell de cullerades de sucre "muscovado" o moreno.


Batem molt i molt bé, fins obtenir una pasta fina...si us molesten les impureses, podeu passar el resultat pel xinès.

                            

Aboqueu en el resultat un iogurt i el formatge a la barreja, i torneu a batre fins que tot estigui ben integrat.





Repartim la barreja entre els motlles escollits i els posem a congelar.


Quan els gelats comencin a tenir consistència, els hi clavem el pal i els deixem unes hores més al congelador per tal que s'acabin d'endurir.


I ja només us queda desemmotllar (cosa que s'aconsegueix fàcilment mullant una mica els motlles), i servir!



Ja veureu que serà un començar (a menjar)...i no parar!!!

3 comentaris:

  1. Para sobrevivir con estos calores nada como este helado, rico y de un color de lo más atractivo. Quitar la pepita de las cerezas se convierte en una operación fácil si tienes el artilugio para tal fin
    y que cuesta muy poquito.
    Besos
    Blanca de JUEGO DE SABORES

    ResponElimina
  2. Suposo que és una recepta bàsica per fer-la amb qualsevol tipus de fruita, oi? O millor si no tenen massa aigua? T'han quedat molt llaminers, amb aquest color tan preciós que li dóna la cirera. Un petonet!

    ResponElimina