La fantàstica Blanca, de Juego de Sabores (bloc de capçalera que no podeu deixar de visitar), em va regalar l'altre dia una melmelada d'albercoc casolana espectacular, feta amb fruita collida per ella mateixa! Ràpidament vaig buscar-li destí, i no va ser altre que aquests iogurts bifidus, elaborats amb ferment que vaig aconseguir a Andorra, que ha resultat ser un gran descobriment!!!! Gràcies Blanca pel dolç regal, que m'ha permès fer aquestes boníssimes postres làctiques, que han volat de la nevera!
INGREDIENTS (per a 6 iogurts)
700 ml de llet
1 sobre de ferment bifidus
2 cullerades de sucre llustre
6 cullerades de melmelada d'albercoc casolana
Aquests són els ingredients estrella de la nevera: melmelada d'albercocs de la Blanca i ferment de iogurt bifidus! |
Primer de tot barregem bé la llet amb el sucre llustre i el ferment.
Posem al cul dels pots de la iogurtera una cullerada de la melmelada...
...i acabem d'omplir amb la barreja de llet.
Tapem i deixem fermentar durant 9 hores.
En acabat, els deixeu refredar, després unes hores a la nevera...i a degustar!
Que vagi de gust!
Gracias Mónica por tus elogios, no sabes lo feliz que me siento al saber que os ha gustado la mermelada y que con ella hayas elaborado este postre tan rico.
ResponEliminaBesos.
Blanca de JUEGO DE SABORES
No havia vist mai aquests sobres de bífidus, segur que són d'aquestes escapades franceses teves, oi?? una molt bona combinació, la del iogurt amb la melmelada! petonets!!
ResponElimina