INGREDIENTS
310 grams de farina de blat
115 grams de mantega
125 grams de sucre blanc
1/2 culleradeta de sal
1 culleradeta de llevat químic tipus Royal
1 ou
la pela d'un llimona grossa ben ratllada
el suc d'una llimona grossa
2 cullerades de llavors de rosella
PREPARACIÓ
Amb l'accessori pala de la KA, batem bé el sucre i la mantega, fins obtenir una crema.
Hi afegim l'ou i continuem batent.
Tot seguit el suc de llimona i la pela ben ratllada.
I en acabat la farina, prèviament barrejada amb el llevat químic i la sal, i tamisada.
Per acabar, afegim les llavors i fem les darreres remenades, per tal que quedin ben repartides.
Ha de quedar una massa més o menys així.
Emboliquem la massa amb paper film, i li donem forma de corró.
Deixem reposar a la nevera durant unes quantes hores, perquè endureixi.
Tallem a rodanxes, polim una mica les vores fent-les rodolar un xic i disposem damunt una safata folrada de paper de forn.
Enfornem a 180 graus, opció rebosteria -escalfor a baix, a dalt i ventilador-, durant uns 12-14 minuts, fins que estiguin dauradetes.
Deixeu acabar de refredar damunt una reixa...
I a degustar!!!
Que vagi de gust!!!
Que buenas Mónica, ideales para el desayuno o merienda, con el saborcito a limón tienen que estar geniales.
ResponEliminaBesoss
mmmmmmmmm, quina bona pinta!!!
ResponEliminaPtnts
Glòria
mmmmmmmmm, quina bona pinta!!!
ResponEliminaPtnts
Glòria