Una tarda d'aquesta setmana va ploure moltíssim a Girona, i, per tant, l'ambient va refrescar una mica, així que vaig aprofitar per posar en pràctica una recepta que fa uns dies vaig veure en el bloc de l'Alma Obregón, Objetivo: Cupcake Perfecto: uns muffins americans amb gotes de xocolata. Us haig de dir que són una passada! No costen massa de fer, i el resultat és deliciós! O sigui que, tan aviat com refresqui...a obrir els forns!
INGREDIENTS (per a 12 muffins)
300 grams de farina
1 culleradeta de bicarbonat
1 culleradeta de llevat químic tipus Royal
200 grams de sucre blanc
125 de mantega fosa
2 ous
250 ml de llet
2 cullerades d'aroma de vainilla
una tassa generosa de gotes de xocolata petites
PREPARACIÓ
En un bol col.loqueu el sucre, la farina tamisada, el bicarbonat i el llevat.
En un altre, barregem la mantega fosa (calenteu-la el just perquè es fongui), els ous, la llet i l'aroma de vainilla.
Afegiu els ingredients sòlids dins els líquids, i acabeu de barrejar.
En últim moment, incorporeu les gotes de xocolata. Si són petitones, són més repartidores.
Prepareu els paperets a la safata i repartiu la massa entre ells. Han d'estar plens una mica més de 3/4 de la seva capacitat.
Enforneu, a 180 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), durant aproximadament uns 20-22 minuts, o fins que, en tocar-los, la massa "reboti".
Mireu quin goig de muffins!!!
Tendres i deliciosos!
Que vagi de gust!
Que ricas te quedaron y que copete huuuuu.Gracias reina y buenas noches.
ResponEliminaQuina bona pinta que tenen!!!!.
ResponEliminaEm guardo la recepta per fer-la un dia d'aquests...
Una abraçada!