Aquests dies he provat unes fruites congelades que em vaig agenciar en la meva última visita al supermercat, i que han resultat ser un gran descobriment. Vaig fer servir els nabius per unes magdalenes, i el mango per aquesta panna cotta, servida en gotets, que va resultar molt original, i imprescindible pels amants d'aquest producte tropical que mica en mica s'ha fet un lloc en la nostra alimentació!
INGREDIENTS (per a uns 8 gotets)
250 grams de polpa de mango (en aquest cas congelat)
400 ml de nata
1 cullerada de sucre a la vainilla bourbon
6 fulles de gelatina (mireu exactament les indicacions del fabricant)
una mica de melmelada de maduixa o fruits vermells i unes galetes per decorar
Aquest és el mango congelat, base d'aquesta recepta |
PREPARACIÓ
Deixem descongelar una mica el mango, i el triturem.
Posem la nata al foc.
Hi afegim una cullerada generosa de sucre a la vainilla bourbon...un sucre que compro a França i que em té el cor robat!!!
Quan la nata comenci a bullir, la retirem del foc.
Hi afegim les fulles de gelatina, prèviament hidratada en aigua freda.
Barregem bé fins que la gelatina estigui ben dissolta.
Llavors hi incorporem el mango triturat, i remenem bé.
Al final us ha de quedar una barreja amb aquest aspecte i textura.
Prepareu els gotets on volgueu servir la panna cotta.
Deixeu-los refredar, primer a temperatura ambient, i després a la nevera, durant 3 o 4 hores.
En treure'ls de la nevera, amb la panna cotta ja presa, només us queda la decoració final.
Una culleradeta de melmelada de maduixa o fruits vermells....
...i un trosset de galeta, tipus napolitana...en aquest cas, col.locades molt artísticament per la Tisge i la seva amiga Sam!!!
Que vagi de gust!
Creí conocer nuevos productos en Alimentaria, pero nada mejor que pasarme por Ensucrat y me pongo al día sin moverme de casa
ResponEliminaBesos
Blanca de JUEGO DE SABORES
Blanca
Unos vasitos la mar de ricos y sanos amiga.Que pases un buen día.
ResponEliminaM'encanten les panna cotta, del que siguin! aquesta amb mango ja me la imagino, deliciosa segur!! petonets!!
ResponElimina