diumenge, 9 d’octubre del 2016

ROMBES DE CABELL D'ÀNGEL I CIRERES CONFITADES!!!

Ahir vam anar a la Fira del torró i la xocolata a la pedra d'Agramunt -a veure si aquesta setmana poso en pràctica alguna cosa de les que vaig aprendre-, i al Cavatast a Sant Sadurní d'Anoia, i, com es diu popularment, ens vam posar com el "quico", així que avui tocaven unes postres senzilles i lleugeretes, que s'han acabat concretant en aquests rombes de cabell d'àngel i cireres confitades. Ràpids de fer, amb ingredients senzills i amb un resultat, tan visual com al paladar, més que correcte!!! O sigui que no deixeu passar gaire sense provar de preparar-los!!!



INGREDIENTS 
Una placa de pasta de full
cabell d'àngel
ou batut
cireres confitades vermelles i verdes

Com que aquesta vegada no tenia cabell d'àngel casolà,
he fet servir aquest que està prou bo!

PREPARACIÓ
Estenem la placa de pasta de full i la tallem a quadrats.


En cantonades oposades, i amb l'ajuda d'un ganivet, fem les incisions que es poden veure a la foto.


Pintem tota la placa amb ou...


....i pleguem una cantonada sobre l'altra.



Us han de quedar així, més o menys!


Ompliu l'espai central amb el cabell d'àngel.



Decoreu amb cireres confitades vermelles i verdes tallades a meitats.


I, per acabar, torneu a pintar amb ou batut els vorals.


Enforneu a 190 graus, opció rebosteria, fins que estigui la pasta de full cuita i dauradeta!!!


Llavors traieu del foc, deixeu refredar un xic, i a menjar!!!


Que vagi de gust!

1 comentari: