La peque és una fan de les salsitxes tipus frankfurt...quan vam ser a Alemanya pensàvem que les avorriria, però tot el contrari...n'és una fanàtica. Procuro comprar-les de bona qualitat i no abusar-ne, però avui, a l'hora de dinar, li he donat un caprici!!! A veure què us semblen aquests senzilles però molt vistoses flors de pasta de full i frankfurt!
INGREDIENTS (per unes 7o 8 flors)
1 placa de pasta de full (si el rectangular millor)
1 paquet de frankfurts
ou batut
Estenem la pasta de full, i emboliquem el frankfurt deixant un serrellet de pasta per tancar.
Llavors tallem el frankfurt, vigilant de no acabar de tallar la pasta de full.
Girem cada tallet...
I l'enrosquem donant-li forma de flor. Amb un frankfut n'hi ha per una flor i mitja aprox.
Col.loquem damunt una safata folrada de paper de forn i pintem generosament amb ou batut.
Enfornem, a 190 graus, durant uns 20 minuts o fins que estiguin ben daurades (si de cas, per acabar de coure i que no se us quedi el frankfurt ressec, podeu tapar la part superior amb una mica de paper d'alumini).
Un cop cuites i desenfornades, deixeu refredar una mica damunt una reixa...
I a menjar!
Que vagi de gust!
Eeeeiii! Me les apunto! A casa de ben segur que triomfen!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Quina patxoca que fa!!
ResponElimina