Ahir dissabte en Marc estava malalt...angines...o sigui que vam dedicar el dia a feinejar per casa, i a cuinar amb la peque....coques, pizza i un invent que vam veure a l'instagram...Va potinejar de valent, va gaudir molt i va endrapar tot el que va anar fent...tot un èxit! Aquest bol de cereals enxocolatat va ser una de les creacions top...Us ben asseguro que és ideal per a preparar amb els més joves, que tot just acabar-lo, segur que se'l cruspeixen!
INGREDIENTS
xocolata de cobertura
cereals dels d'esmorzar, en forma d'anella o estrella o similar
llet freda
globus
PREPARACIÓ
Prepareu els cereals que volgueu emprar. Han de ser grossets i tipus pla, per facilitar el seu "enganxat".
Talleu la xocolata de cobertura a trossets, i la foneu en el microones...sobretot, poc a poc, que no se us cremi.
Infleu els globus. Per saber la mida penseu que més o menys la meitat ha de ser com un bol dels típics de cereals.
Prepareu un got per cada globus.
Suqueu cada globus a la xocolata. Si veieu que no entra bé al bol, ajudeu-vos d'una espàtula per repartir bé la xocolata...I comenceu a enganxar els cereals abans que la xocolata quedi presa.
És un feina ben entretinguda!
Un cop els cereals repartits disposeu els globus, amb la xocolata a la part de baix, damunt un paper de forn, i deixeu endurir en un lloc fred.
Un cop la xocolata totalment endurida, feu esclatar el globus i el desenganxeu amb compte. No sé perquè, depèn del tipus de globus costa una miqueta. Proveu-ho amb un abans i així us assegureu que vagin bé.
Un cop tret el globus, ja teniu el bol a punt!
Ja només queda omplir amb llet freda (perquè si la poseu calenta el bol se us desferà) i cereals, dels mateixos del bol o d'un altre tipus...i menjar!
Nyam, nyam...aquí si que es pot dir que "es menja tot"!
Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada