Aquestes postres no necessiten gens de presentació i prolegomen...un tortell dels clàssics, dels de sempre...això si, ben engalanat perquè faci molt diumenge! I ja veureu que dificultat mínima!
INGREDIENTS
2 plaques de pasta de full rodones
ou batut
un grapadet d'avellanes torrades
un parell de cullerades de sucre moreno
ou batut
nata
sucre llustre
maduixes i xocolata per decorar
PREPARACIÓ
Agafem una placa de pasta de full rodona i li tallem un cercle al centre (jo ho he fet amb un ganivet i un motlle més petit que la placa de pasta de full).
Pintem amb ou batut.
Cobrim amb una altra placa de pasta de full també foradada, i pressionem una mica.
Pintem amb ou batut altre cop i repartim una mica les avellanes torrades picades pel damunt.
Fem el mateix amb el sucre moreno.
I enfornem a 190 graus (opció rebosteria: escalfor a baix, a dalt i ventilador) durant uns 20 minuts, o fins que estigui ben inflat i daurat.
Deixem refredar damunt una reixa i, un cop totalment fred, partim transversalment.
Muntem la nata amb sucre llustre a voluntat, segons com ens agradi de dolça (jo per un litre de nata he posat 4 cullerades generoses de sucre llustre).
Posem la nata en una mànega amb boca rodona, i a farcir s'ha dit.
Agafem la part de dalt i l'ensucrem amb sucre llustre.
Llavors hi fem uns pilonets de nata també al damunt i decorem amb maduixes i decoracions de xocolata casolanes, fetes sobre un bloc de gel.
Tapem la nata amb la part decorada...i llest per degustar!
Que vagi de gust!
De veritat que no sé com ho feu!! No sé com podeu fer tantes coses! I tampoc sé com us ho podeu menjar tot!! :DDDDDDDD Mare meva!! Que no dono l'abast a veure i llegir totes les receptes! Sou unes màquines!!
ResponEliminaPetons bonica! I genial el tortell!!
Un tortell sencillo pero que bien lo has engalanado!!, ya nos darás algunas lecciones con respecto a las filigranas del chocolate.
ResponEliminaPetons desde JUEGO DE SABORES