diumenge, 12 de juliol de 2020

COOKIES MORT PER XOCOLATA VERSIÓ 2.0

Aquestes galetes van ser el meu homenatge particular al dia mundial de la xocolata...i ja us ben asseguro que són un bon tribut!



INGREDIENTS (per unes 15 galetes)
225 grams de mantega
150 grams de sucre moreno
2 ous
1 rajolí d'aroma de vainilla
250 grams de farina de blat
25 grams de cacau en pols
1/4 de culleradeta de llevat químic tipus Royal
15 cullerades de crema de cacau i avellanes
una tassa de trossets de xocolata
15 cullerades de crema de cacau i avellanes pel farcit

PREPARACIÓ
Primer de tot, sobre un paper de forn, posem cullerades de crema de cacau i avellanes (jo he fet servir l'ecològica que us ensenyo, que ens agrada molt), i les congeleu durant uns 30 minuts, perquè la crema de cacau agafi consistència.



Mentre es congela, amb l'accessori pala de la KA, barregem la mantega, la vainilla i el sucre moreno, fins obtenir una mena de crema espessa. Llavors hi afegim els dos ous. 




Quan l'ou estigui integrat, afegim la farina, el cacau i el llevat, i continuem barrejant fins obtenir una massa.


Per acabar, incorporem la tassa de trossets de xocolata (jo hi he posat una teula petita tota tallada a trossets).


Amb això ja tenim la massa llesta. L'heu de dividir en unes 30 porcions. N'agafeu la meitat i en feu cercles. Damunt el cercle col.loqueu la pastilla congelada de crema de cacau i avellanes.


Tapeu cada cercle, amb pastilla inclosa, amb una altra porció. 


Us quedaran unes galetes una mica panxudes, però no patiu, ja s'aplanen en coure-les.


Enforneu a 170 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador) durant uns 15-18 minuts, o fins que les veieu dauradetes (ja sé que són fosques i costa, però notareu que canvien de color).


Ja només us queda deixar-les refredar damunt una reixa, i degustar-les!



Que vagi de gust!

1 comentari:

  1. Se ven deliciosos , veo que llevas tiempo sin publicar, espero que estes bien, o que estes de vacaciones, un saludo chao chao

    ResponElimina