INGREDIENTS (per unes 15 galetes)
225 grams de mantega
150 grams de sucre moreno
2 ous
1 rajolí d'aroma de vainilla
250 grams de farina de blat
225 grams de mantega
150 grams de sucre moreno
2 ous
1 rajolí d'aroma de vainilla
250 grams de farina de blat
25 grams de cacau en pols
1/4 de culleradeta de llevat químic tipus Royal
15 cullerades de crema de cacau i avellanes
1/4 de culleradeta de llevat químic tipus Royal
15 cullerades de crema de cacau i avellanes
una tassa de trossets de xocolata
15 cullerades de crema de cacau i avellanes pel farcit
PREPARACIÓ
Primer de tot, sobre un paper de forn, posem cullerades de crema de cacau i avellanes (jo he fet servir l'ecològica que us ensenyo, que ens agrada molt), i les congeleu durant uns 30 minuts, perquè la crema de cacau agafi consistència.
Quan l'ou estigui integrat, afegim la farina, el cacau i el llevat, i continuem barrejant fins obtenir una massa.
Per acabar, incorporem la tassa de trossets de xocolata (jo hi he posat una teula petita tota tallada a trossets).
Amb això ja tenim la massa llesta. L'heu de dividir en unes 30 porcions. N'agafeu la meitat i en feu cercles. Damunt el cercle col.loqueu la pastilla congelada de crema de cacau i avellanes.
Que vagi de gust!
Se ven deliciosos , veo que llevas tiempo sin publicar, espero que estes bien, o que estes de vacaciones, un saludo chao chao
ResponElimina