Aquí us deixo alguns dels pastissos que he fet aquest estiu per la meva família. Ara que estan tan de moda els pastissos de fondant personalitzats, vaig decidir fer-ne una adaptació "a la catalana". Com que el fondant, per recobrir tot un pastís, el trobo molt dolç, i la majoria de la gent se'l deixa, vaig decantar-me per les sares, i fer només els detalls amb fondant. A la meva filla li vaig fer un retrat, estil lliure, i a la meva mare el logo d'un programa de tele que mira sovint. Trobo que em van quedar prou bé tot i la forta calor que feia aquells dies d'agost! Les decoracions les vaig preparar dies abans i així el dia en qüestió només les vaig haver de col·locar. Només dir-vos que és millor posar poc gruix de crema de mantega, perquè si no atipa moltíssim!
Per cert, comentar-vos que tinc alguns problemes per traduir determinades paraules del castellà o de l'anglès. Algunes, per ser molt conegudes en la llengua original, i/o no tenir una traducció exacta a la nostra -com "fondant" o "cupcakes"-, les mantindré en l'idioma original, però amb d'altres intentaré la traducció. Aquí va la primera: quan en algun lloc trobeu allò del "frosting", sapigueu que a Catalunya fa moltíssim anys que ho fem servir. No és res més que la crema de mantega de les sares, això sí, amb colors llampants i gustos variats!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada