Fa uns dies, al LIDL, van celebrar una mena de diades rebosteres, i van omplir les seves estanteries de sucres, aromes, fruites confitades, sprinkles, espècies nadalenques, xocolates i preparats de farina per fer diferents dolços. Com ja us podeu imaginar, els de casa em van haver d'arrencar literalment del passadís en qüestió i recordar-me que, durant la setmana, hi havia altres aliments bàsics que necessitaríem per completar la nostra dieta. Amb tot, i abans de la retirada forçada, vaig poder agenciar-me d'uns quants productes, alguns totalment nous, com el preparat per fer linzer slices que he provat avui, i que és per elaborar unes pastetes, ideals per prendre el te de les cinc, amb farcit de melmelada com les típiques galetes linzer (la recepta de les clàssiques la podeu trobar aquí). És fan en un segon i estan delicioses. Jo per por que es trenquessin, les he fet un pelet més gruixudes que com sortien fotografiades a l'envàs, però, tot i la versió lliure, la textura que han agafat m'ha semblat ideal! A veure què us sembla!
INGREDIENTS
Un paquet de preparat per fer linzer slices
200 grams de mantega a temperatura ambient
1 ou
200 grams de melmelada de gerds
la xocolata que ja ve dins el paquet per fer la decoració
Aquest és el preparat de farina que he fet servir! |
En el bol del batedor elèctric posem la mantega a temperatura ambient, l'ou i el preparat.
Amb l'accessori pala del batedor, i a velocitat mitjana, batem durant uns minuts (7 o 8), fins aconseguir una massa engrunada.
Llavors n'esteneu les 2/3 parts sobre una safata folrada de paper de forn.
I la premeu i aplaneu amb un corró.
Es tracta d'aconseguir un rectangle compacte, de menys d'un centímetre de gruix.
Tot seguit, hi estenem per sobre una capa de melmelada de gerds.
Per sobre la melmelada, repartim la resta de massa engrunada.
Tot seguit enfornem, en opció rebosteria (dalt, baix i ventilador), a 160 graus, durant uns 20-25 minuts.
Deixem refredar una bona estona, i llavors tallem a trossets, amb la forma que més ens agradi.
Un cop freds i tallats, podeu sucar-ne les puntes amb la xocolata de cobertura que també ve dins el paquet de la preparació, i que només s'ha d'escalfar en aigua calenta durant uns minuts.
Un cop sucades les puntes, deixem que la xocolata prengui damunt d'un paper de forn.
I ja els podem servir...aquí teniu les dues versions, amb i sense xocolata....
Uoooo! Quina gana que m'ha vingut al veure això tant booo!! Fan molt bona pinta Mònica! :P
ResponEliminaPetonets!
Gràcies Cristina! Si que feien bona pinta...i millor gust!
EliminaUooo se m'ha fet la boca aigua.... petons
ResponEliminaGràcies Roser!!!
Eliminammm! Que bo! El lidl és un pou de sorpreses, sobretot de rebosteria, oi? Jo també hi vaig a fer algun atxassu de tan en tan... he he .QUines pastes, noia, un festival de gustos!
ResponEliminaJa ho pots ben dir...jo cada vegada que hi vaig trobo alguna cosa interessant...a casa m'hi restringiran les visites!!! Petons!
EliminaMare meua, quin cafè més ben acompanyat! A mí que m'agrada sempre prendre alguna cosa amb el cafè, aquestes pastes em semblen una delícia. A veure si trobo aquest preparat al Lidl de Lleida. Petons.
ResponEliminaLa única pega del LIDL és que avui tenen una cosa i al segúent ja no...es tracta d'aprofitar l'ocasió! Petons Chus!
EliminaMadre que rico, ya voyyyy rauda a por mi paquete jajaja.Que golosona soyyyyyy
ResponEliminaA veure si hi ha sort i en trobes Doris! La veritat és que queden unes pastetes delicioses!!! Petons!
Elimina