Aquesta setmana va de brownies...Ho reconec...em fan perdre el cap...Per això, quan es va acabar el "brownie de pot", vaig decidir a fer-ne un altre, una versió d'una recepta de l'Alma Obregón, desvetllada en el llibre "Objetivo: Tarta perfecta", amb uns cacauets garrapinyats als que també fàcilment em faria addicta... A veure què us sembla...
160 grams de mantega
250 grams de gotes de xocolata
160 grams de sucre blanc
140 grams de sucre moreno
3 ous
120 grams de farina
100 grams de trossets de xocolata blanca
1 culleradeta de vainilla bourbon en pasta
un grapat de cacauets garrapinyats
Galet de vainilla i sprinkles per acompanyar
PREPARACIÓ
Fonem molt a poc a poc, amb l'ajuda del microones, la mantega i la xocolata.
La deixem refredar a temperatura ambient.
Per altre costat, batem els ous, la vainilla, i els sucres, fins obtenir una barreja cremosa i blanquinosa.
Afegim la xocolata i la mantega, també lentament, a la barreja dels ous i el sucre, sense deixar de batre.
És el torn de la farina, tamisada, que integrarem, amb l'ajuda del batedor manual, i moviments de baix i dalt.
Tot seguit, aboqueu els trossets de xocolata blanca, i els cacauets garrapinyats (guardeu-ne uns quants per repartir-los per sobre).
Aquests són els que vaig fer servir jo...d'allò més xic i bons, i adquirits, com no podia ser d'altra manera, al LIDL |
Quan tinguem tots aquests ensopecs incorporats, ho aboquem en el motlle, prèviament untat amb mantega o spray antiadherent.
Repartiu per sobre els cacauets garrapinyats reservats, perquè així es veuran un cop cuit el brownie.
Ja el podeu enfornar, a 180 graus, en opció rebosteria (dalt, baix i ventilador), durant 40 minuts. Us haurà quedat bé si obteniu un interior humit i una crosta brillant.
Deixeu refredar una mica dins el motlle, i llavors el traslladeu a una reixa, i deixeu refredar completament.
Ja veureu com necessàriament repetireu! Que vagi de gust!
Mare meva... ja ho dius bé, ja!!!!! !Quin pecat més boooooo!!!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Et fa tornar brownie addicte! Petons!
EliminaOSTRES OSTRES OSTRES!!!!! Quina cosa més bona!!! Queda apuntadíssima!!!
ResponEliminaSi el proves, segur que serà un no parar fins que s'acabi! Petons!
EliminaNo sabria amb quina versió quedar-me!! el cruixent d'aquests garrapinyats ha de quedar-hi genial! un petó!
ResponEliminaSón un toc diferent! Petons!
EliminaDe luxe aquest brownie! Prefereixo no mirar, estic en plena operació bikini jo! jejej Un petó Mònica
ResponElimina"Les receptes que m'agraden"
Doncs aquest brownie és incompatible total amb la dita operació, perquè en tastes un trosset i ja no pots parar! Petons!
Elimina