La truita de passeres era el sopar de dijous gras de la meva infantesa...És una truita farcida de rodanxes de botifarra d'ou, que, un cop cuita, sembla ben bé un estany groc travessat per un munt de pedres grises que permetrien passar d'una vora a l'altra...d'aquí això de truita de passeres...Avui, que teníem un munt de feina i no hem pogut celebrar com cal aquesta diada tan nostre....si més no...he preparat per sopar aquesta truita de botifarra d'ous, que, tot i la seva màxima senzillesa, ens ha permès gaudir d'un fantàstic sopar! Que tingueu una bona nit!!!
INGREDIENTS (Per una truita per dues persones)
4 ous
un rajolí de llet sencera
un pessic de sal
un pessic de pebre
10-12 rodanxes de botifarra d'ou
PREPARACIÓ
Triem una bona botifarra d'ous i en tallem unes quantes rodanxes.
Batem els ous, juntament amb un pessic de sal, un pessic de pebre i un rajolí de llet sencera.
Posem l'ou a la paella, on tindrem l'oli força calent.
Quan l'ou comenci a quallar, hi repartim per sobre les rodanxes de botifarra d'ou.
Li donem en compte la volta i.....VOILÀ!!! Truita a punt de menjar!!!
Que vagi de gust!
Boníssima!!! Aaaaiiiixx...aquests plats que ens fan tornar a la infantesa......són els nostres tresors!!!
ResponEliminaPetonets, Mònica!
Olga
Jo també en vaig fer per sopar!. La faig cada any.
ResponEliminaI després ens vam menjar la coca de llardons...
Una abraçada
Quina pinta!!! Jo no tinc records del dijous gras. A casa no el celebravem i a l'escola només recordo un cop.
ResponEliminapetons