INGREDIENTS (per a 6 maxi cupcakes)
Per la massa
120 grams de mantega
220 grams de sucre
3 ous
200 grams de farina
80 grams de cacau
1 culleradeta de bicarbonat
30 ml de llet
60 ml de nata
30 ml d'oli
180 ml de cervesa negra sense alcohol
una culleradeta de pasta de vainilla bourbon
Pel topping
150 grams de mantega
400 grams de sucre llustre
un rajolí de llet
150 grams de formatge crema tipus Philadelphia
6 Ferrero Rocher
cagallons de xocolata
PREPARACIÓ
Batem el sucre i la mantega, fins obtenir una crema.
Hi afegim l'oli i els ous un a un, no abocant el següent fins que l'anterior no estigui integrat.
És l'hora d'afegir la meitat de la barreja de la farina, cacau i bicarbonat, prèviament tamisada.
I tot seguit la nata i la llet, on haurem dissolt la pasta de vainilla bourbon...
...i la cervesa negra sense alcohol.
Un cop tot barrejat, hi afegim la resta de barreja de farina, i acabem de batre.
Al final us ha de quedar més o menys així.
Llavors ruixeu els motlles de maxi cupcake de silicona amb spray antiadherent.
Col.loqueu una cullerada (com de gelat) de massa, al fons de cada motlle, i al capdamunt un ferrero rocher...uns bombons que fan embogir als de casa!!!
I cobriu amb una altra cullerada (com de gelat) de massa.
Enforna, a 170 graus, opció rebosteria (dalt, baix i ventilador), durant uns 25 minuts (en realitat heu de vigilar, perquè dependrà una mica de la mida dels motlles). Un cop cuits (per saber si ho estan heu de pressionar la superfície, i aquesta ha d'estar esponjosa), desenforneu i deixeu refredar, primer dins els motlles, i després sense ells, però sempre damunt d'una reixa.
Mireu quin interior amb sorpresa tenen aquests maxi cupcakes!
Un cop ben freds, prepareu la crema de formatge, batent amb l'accessori globus de la KA la mantega, el sucre llustre i la llet, uns quants minuts. Quan tingueu una barreja cremosa i blanquinosa, hi afegiu la crema de formatge ben freda i acabeu de batre.
Col.loqueu la crema damunt el maxi cupcake, amb l'ajuda d'una mànega pastissera amb boca arrissada, coroneu amb un altre ferrero, i empolsineu generosament amb cagallons de xocolata.
I ja els podeu degustar, o, com vaig fer jo...regalar! Que vagi de gust!
Definitivament amb receptes així passo de treure el bikini aquest any. Potser l'any vinent la cosa anirà millor....!! Espectacular com sempre, Mònica!! Un petonet!
ResponEliminaDecidit... això és pecat!!!! però jo xalo moooolt pecant hehehe
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Bufff que bons! Jo em guardo el pecat pel pròxim mes, queda apuntat ;)
ResponEliminaPetons
Anna