INGREDIENTS (Per 6 iogurts)
700 ml de llet de soja
1 sobre de ferment
2 cullerades d'edulcorant
Aquesta és la llet de soja, amb gust de canyella i llimona que vaig fer servir! |
I aquest l'edulcorant, a base de sucre de canya i extracte d'stevia que vaig afegir. |
I aquest el ferment làctic...comprat a França...i que haig d'anar a "repostar" ja!!!! |
PREPARACIÓ
Barregem la llet amb el ferment làctic.
I fem el mateix amb l'edulcorant.
Tot seguit preparem la iogurtera...
....i omplim els gotets.
I tapem i programem la iogurtera a 9 hores.
I, passat el temps...tindreu aquests iogurts, gustosos i deliciosos, i amb una base "diferent"!!!
Que vagi de gust!
Jo vaig provar de fer-ne fa temps i no ens van agradar gaire...clar que vaig utilitzar llet de soja sola, ni sucre i com a ferment un altre iogurt de soja. No m'estranya que no ens acabéssin d'agradar!! Bona idea això de la soja amb canyella i llimona. Hauré de repetir l'experiència ;)
ResponEliminaPetons
Anna