Ja ha arribat la tardor, i, amb ella, alguns fruits de la terra deliciosos com les carbasses!!! M'encanta la carbassa, i més en dolç que en salat, així que, en aquesta època, mai falta un tupper de puré de carbassa a la meva nevera! I amb la primera producció de puré de la temporada he preparat aquests donuts, que són, com diuen les més joves de casa, una passada!!!
INGREDIENTS (per uns 20 donuts)
100 ml d'oli de girasol
2 ous
350 grams de puré de carbassa
300 grams de sucre llustre
225 grams de farina
1 culleradeta de canyella
1/2 culleradeta de gingebre
1 i 1/2 culleradetes de llevat químic tipus Royal
un pessic de sal
sucre llustre i canyella per ensucrar
PREPARACIÓ
Barregem bé els ous i el puré de carbassa.
Hi afegim l'oli, i acabem de barrejar fins que tot els líquids quedin ben integrats.
A part, tamisem el sucre, la farina, el llevat, la canyella, el gingebre i la sal.
Anem incorporant la farina, en els líquids, a poc a poc, i sense deixar de batre.
Quan tinguem la massa llesta, la deixem reposar 30 minuts a la nevera. Això és important per tal d'aconseguir una bona forma de donut.
Omplim el motlle de donuts, prèviament ruixat amb spray antiadherent, i enfornem, a 170 graus, opció rebosteria (escalfor a dalt, a baix i ventilador), durant uns 13-15 minuts, o fins que veieu que estiguin cuits.
Desenforneu, desemmotlleu i deixeu refredar damunt una reixa.
I només us quedarà empolsinar amb una barreja de sucre llustre i canyella!!!
I a degustar-los!!!
Que vagi de gust!
Genial!!! Estaran d'allò mes bons i amb el que m'agrada la carbassa apuntats a pendents! Petons
ResponEliminaAbans d'escriure aquest comentari ja he començat a fer una llista amb coses que haig de comprar quan baixi a Barcelona: per començar un motlle per fer donuts. Amb el que m'agrada la carbassa, aquests donuts han d'estar de vici! Necessito fer-los ja!! Jo aquest any he començat amb les receptes de carbassa una mica abans que tú, i a partir d'ara serà un no parar, segur! Un petonet!
ResponEliminaSono spettacolari!! ;)
ResponEliminaDonuts de carbassa! Fan molt bona pinta, i a més m'has recordat que fa temps tinc pendent comprar-me el motllo per donuts, jeje!
ResponEliminaPer cert, estic amb tu la fira bastant fluixa, però per mi en general tota, no només el BCN&Cake... llàstima no haver coincidit!
Petons!
Muhteşem bir görüntü ellerinize sağlık.
ResponEliminaSaygılar.
Mmmmmm, em falta anar a comprar el motllo dels donuts!!!!
ResponElimina