dijous, 29 de desembre del 2016

PIRULETES DE FORMATGE ESPECIADES!!! UN GRAN APERITIU PER CAP D'ANY!

Aquest any celebrem a casa el Cap d'Any! Cadascú porta la seva especialitat, i a mi em toca preparar algun entrant i les postres! De moment vaig fent proves, però em costa decidir-me! L'únic segur és que enfornaré aquestes piruletes de formatge especiades que són facilíssimes i requetebones!!! A veure què us semblen!!!



INGREDIENTS 
formatge ratllat (cheedar, parmesano, mozzarella, emmental...la barreja que més us agradi)
orenga
pebre vermell de La Vera
palets de fusta rodons

PREPARACIÓ
Folrem una safata de forn amb paper.


Preparem la barreja de formatges ratllats...al nostre gust.


En fem pilonets a la safata. Han de ser pilonets gruixudets i recollits, per tal que les piruletes tinguin consistència.


Enfonsem un palet a cada pilonet.


Condimentem generosament amb orenga o pebre vermell de La Vera.



Enfornem, a 180 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador) durant uns 10-12 minuts, o fins que estiguin dauradetes.


Deixeu refredar damunt la mateixa safata en la que les heu enfornat, i ja veureu com, un cop fredes, es desenganxen sense problema, i tenen una consistència cruixent deliciosa!





Que vagi de gust!

2 comentaris:

  1. Aquests de ben segur que els prepararà la Cristina, ja veuràs! Mmmmm....han de ser boníssims! Petonets i....feliç entrada d'any 2017!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina