La idea la vaig treure del fantàstic bloc Retalls de Cuina, des del que l'Anna i en Jordi no només ens expliquen interessantíssimes receptes, sinó també ens acosten mil i un indrets fantàstics on proveir-nos dels millors ingredients!!! Docs bé,...partint d'una seva recepta d'aquests dolços nòrdics, que són unes boletes de torró, massapà i xocolata, i mirant el que m'havia sobrat i tenia a la nevera de les darreres receptes preparades, vaig decidir fer-ne una versió d'aprofitament que va resultar boníssima!!! A veure què us sembla!
INGREDIENTS
mssapà (jo vaig fer servir el que em va sobrar de farcir el tortell de Reis, fet només amb sucre, farina d'ametlla, pel de llimona i una mica d'aigua, veure recepta aquí)
torró del tou
xocolata negra de cobertura
algun sprinkle o ornament de sucre per engalanar els mozartkulor
PREPARACIÓ
Més fàcil impossible. Aixafem el torró tou i en fem boletes. Les deixem reposar una mica a la nevera per tal que agafin consistència.
Estirem petites porcions de massapà, i amb elles embolcallem les boletes de torró.
Amb les mans, hi acabem de donar forma arrodonida.
Un cop totes fetes, reservem a la nevera mentre desfem la xocolata negra de cobertura en el microones.
Suquem les boles de massapà en la xocolata, i anem col.locant damunt una paper de forn.
Engalanem amb algun sprinkle o ornament de sucre, i deixeu en un lloc ben fresc per tal que la xocolata és solidifiqui.
I llestos per servir!!!
Estan espectaculars!!!
Que vagi de gust!
Uff nena quina bomba de dolçor per rematar festes eh,el Marc et petarà!! Besets guapus i bon any!!
ResponEliminaQuina passada! Espectaculars i....boníssims!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Genials per acabar de quedar ben rodonets, no fos cas que la fred ens ataques massa!!! :DDDDDD
ResponEliminaPetons
Un bocado de auténtico lujo.
ResponEliminaPetons
Blanca de JUEGO DE SABORES