Amb aquesta gelor, només ve de gust obrir el forn per enfornar coses ben dolces i ben flonges, que amoroseixin una mica la tarda! Si sentiu el mateix, l'excusa perfecte per seguir els vostres desitjos són aquests muffins de poma, plàtan i nous de pacaner! Humits per dintre, esponjosos i de gust intens, segur que us enamoren! A veure què us sembla!
INGREDIENTS (per uns 12 muffins)
120 ml d'oli de girasol
220 grams de sucre blanc
80 grams de panela
4 ous
200 grams de puré de poma
100 grams de puré de plàtan
320 grams de farina
1 culleradeta de canyella
1 culleradeta de llevat químic tipus Royal
1 tassa de nous pecanes picades
un grapat més de pecanes i unes cullerades de panela per decorar
PREPARACIÓ
Batem l'oli, el sucre i la panela, fins que estiguin ben integrats.Afegim els ous, un a un, sense deixar de batre.
Tot seguit el puré de poma i de plàtan. El puré de poma el vaig comprar fet, a França, on és molt típic, i el de plàtan el vaig aconseguir triturant molt un plàtan madur.
Barregem bé i afegim, ja a mà, i amb moviments suaus de baix a dalt, la farina, el llevat i la canyella, prèviament tamisats.
Piquem la tassa de nous de pacaner, i la incorporem, mirant que quedin ben repartides.
Preparem el papers de muffin, que col.loquem dins els forats d'una safata de coure cupcakes.
Els omplim una mica més de la meitat amb la massa preparada.
Per damunt hi posem una mica de panela i uns quants trossets més de nous de pacaner.
Enfornem a 170 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), durant uns 25 minuts. Quan estiguin ben inflats i daurats, i en tocar-los els noteu esponjosos, ja estan fets!
Deixeu refredar damunt una reixa, i a degustar!
Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada