El sopar d'avui ha estat una coca de pa ràpida, integral i amb llavors...acompanyada de pernil ibèric...un petit caprici per acabar de superar aquest dilluns, en el que, la calor, ha començat a apretar a Girona!
INGREDIENTS (Per 4 coques mitjanes)
800 grams de farina integral
550 ml d'aigua tèbia
25 grams de llevat de forner
un culleradeta de sal
3 cullerades d'OOVE
llavors de carbassa i rosella
PREPARACIÓ
Posem en el bol de la KA la farina integral, l'OOVE i la sal.
A part barregem l'aigua tèbia i el llevat.
Afegim l'aigua a la farina, i amassem, amb l'accessori ganxo, durant uns 8-10 minuts, o fins que obtingueu una massa elàstica que es desengaxi totalment de les parets del bol.
Llavors tapem i deixem reposar un parell d'hores.
Veureu com la massa lleva fins a triplicar el seu volum.
Llavors, enfarineu una superfícies, i aboqueu la massa, i l'amasseu una mica per desgasificar-la.
Per acabar, dividiu la massa en quatre parts, i estireu cada una d'elles amb l'ajuda d'un corró.
Dipositeu cada una de les coques damunt una safata folrada de paper de forn.
I empolsineu molt generosament amb una barreja de llavors de carbassa i de rosella.
Deixeu llevar durant una horeta més, i condimenteu amb un rajolí d'oli.
Enforneu, a 200 graus, en opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), durant aproximadament uns 20 minuts, o fins que la coca estigui ben daurada i cruixent. Quan desenforneu, deixeu refredar damunt una reixa!
I ja només us queda tallar, sucar de tomàquet, i menjar, si pot ser acompanyat d'una mica de pernil ibèric, millor que millor!
Que vagi de gust!
Les coques són la meva perdició!! I acompanyades de pernil ibèric han de ser un sopar 10!! ❤
ResponEliminaPetons