Si, si...heu llegit bé! Avui la cosa va de biquinis! A casa, quan en fem per sopar, no ens limitem al clàssic de pernil i formatge...sinó que també en fem d'altres farcits que trobem especialment gustosos. Concretament, els que al llarg del temps han aconseguit més fans són els de formatge-sobrassada-mel, i els de formatge-bacon-mostassa! Animeu-vos a fer-ne un assortiment! Teniu l'èxit assegurat!
INGREDIENTS
Pa de motlle
pernil dolç
sobrassada
mel
bacon
mostassa
formatge tipus havarti
una mica de mantega per coure'ls
PREPARACIÓ
Preparem el doble de llesques de pa que biquinis vulgueu preparar.
En una de les meitats disposeu una capa de formatge tipus havarti.
Llavors afegiu la resta de farcit. En uns, bacon i mostassa...
Això si...la mostassa ha de ser una mica bona...a mi aquesta, a la mel, m'encanta!
En uns altres hi repartiu trossets prims de sobrassada i un rajolí de mel.
I també en podeu fer de clàssics, afegint pernil dolç damunt el formatge.
Tapeu els farcits amb l'altra llesca de pa...
...i coeu en una paella, untada amb una mica de mantega, a foc baix.
Quan estiguin ben torradets, estaran llestos!
Que vagi de gust!
Unas varietats molt bones
ResponElimina