dijous, 20 de juliol del 2017

CORS DE FRANKFURT...QUIN SOPAR MÉS AMORÓS!

Avui he arribat a casa després d'una llarga i intensa reunió...i he trobat als de casa esperant per explicar mil vicissituds viscudes durant les meves dues hores d'absència (quant poden arribar a donar dues hores!!!!)...Així que he decidit preparar un sopar ràpid, divertit i sobretot....mooooolt amorós! Aquí teniu aquest senzill cor de frankfurt, amb interior d'ou ferrat i decoració de quètxup...que pot esdevenir una genial manera de dir a tots els de casa que els estimeu molt i que, si parlen d'un en un...fins i tot pot ser que tots els problemes sorgits quedin solucionats abans d'anar a dormir!!!!!


INGREDIENTS
frankfurts
ous
quètxup
OOVE i pals de fusta

PREPARACIÓ
Com que la recepta és d'allò més senzilla, i els ingredients estan tots a la vista, quasi no cal explicació. El que si us diré és que trieu uns bons frankfurts, i una mica grosseta, perquè són el secret per obtenir un gran resultat!


Obriu el frankfurt d'aquesta manera, deixant les dues meitats lligades per un extrem.


Uniu els extrem no units del frankfurt, provocant que l'extrem únic quedi a la part interior. Per tal que s'aguanti, empreu un palet.


Poseu el frankfurt, ja amb forma de cor, a la paella, amb un bon raig d'OOVE, i deixeu que es faci una mica per ambdós costats.


Llavors trenqueu un ou a l'interior del cor de frankfurt, i deixeu que es fregeixi. Per aconseguir que la part de dalt quedi quallada, empreu una cullereta i l'oli roent sobrant de la paella.


Quan ja el teniu cuit, dipositeu amb compte sobre un plat, i, amb quètxup, dibuixeu la típica sageta que travessa els cors enamorats!



I ja el teniu a punt per servir! Que vaig molt de gust!

1 comentari: