La calor apreta...per tant, és el moment de preparar receptes ràpides i refrescants! Aquesta d'avui no us prendrà més de cinc minuts, i el resultat, segons les peques de casa (que els han fet desaparèixer en un tres i no res), deliciós i requeteboníssim!
INGREDIENTS
1 tassa de cireres
3 plàtans
3 iogurts de llimona
1 cullerada de formatge crema tipus Philadelphia
1 got de llet sencera
PREPARACIÓ
Trieu uns motlles per fer els polos, en aquest cas, jo vaig triar unes glaçoneres XL, amb una forma que em va semblar molt addient.
Talleu un plàtan a rodelles, i poseu-ne una al cul de cada motlle.
Claveu el pal escollit (en aquest cas unes culleretes de plàstic de les típiques de gelat) en el plàtan. Així se us aguantarà dret i centrat segur.
Amb l'ajuda del batedor, barregeu bé els iogurts de llimona, la llet i el formatge crema.
Traieu el pinyol de les cireres i talleu a trossets petits.
Afegiu les cireres a la barreja.
Talleu a trossets petits els dos plàtans restants. La mida dels talls dependrà una mica de la mida dels motlles.
Ja només us queda barrejar, omplir amb molt de compte els motlles i posar a congelar 3 o 4 hores com a mínim.
Un cop ben gelats, desemmotlleu...és molt fàcil si mulleu l'exterior dels motlles amb un bon raig d'aigua tèbia...I a gaudir del sabor i del frescor!
Que vagi de gust!
Jo en vull un, Mònica! Vinc a buscar-lo!
ResponEliminaPetonets,
Olga