En la passada trobada #Gastrodespi, fantàsticament organitzada per la Cristina del molt recomanable bloc Bufet de Postres, em va tocar un deliciós vi de cirera, al que, aquest migdia, li he donat un destí esplèndid: formar part d'una gustosa sangria que ha apavaigat les calorades matinals! La sangria és un còctel popular, molt afruitat, amb mil i una receptes i variacions, que heu d'adaptar als vostres gustos, però que no podeu deixar de preparar, perquè de ben segur us entusiasmarà...tant que haureu de vigilar no us pugi al cap!
INGREDIENTS (Per una gerra grossa de sangria
Fruita tallada petita (2 préssecs, 1 taronja, 1 llimona, 1 poma, un grapat de cireres despinyolades).
3 gots de vi de cirera
2 gots de refresc de llimona
1 got de suc de taronja natural
el suc d'una llima
gel, opcional, a l'hora de servir
Aquest és l'ingredient secret d'aquesta recepta: el vi de cirera, que lliga molt bé amb aquesta recepta tan afruitada! |
PREPARACIÓ
Talleu tota la fruita a trossets.
Aboqueu tots els trossets a la gerra on volgueu preparar la sangria.
És l'hora d'afegir els líquids...3 gots de vi, per 2 de refresc de llimona, per 1 de suc de taronja natural...Si en voleu preparar més, dobleu o tripliqueu aquestes mateixes proporcions.
També incorporeu el suc d'una llima.
Remeneu molt bé, i deixeu reposar una horeta aproximadament. Millor a la nevera, per tal que la serviu ben fresqueta.
Al darrer moment, just abans de presentar, hi podeu afegir gel...però vigileu no provoqui s'agualeixi la barreja!
I a gaudir-ne!!! Que vagi de gust!
Molt interessant! Quina diferencia es pot trobar entre fer servir vi de cirera o vi per la sangría? Motes gracies.
ResponElimina