dimarts, 11 de juliol del 2017

ROSCA D'ESPELTA A LA MOSTASSA! UNA GRAN BASE PELS VOSTRES ENTREPANS!

Encara que faci calor...paga la pena obrir el forn per preparar aquesta deliciosa rosca d'espelta a la mostassa...que us asseguro endevindrà una fantàstica base pels vostre entrepans!



INGREDIENTS
500 grams de farina d'espelta
20 ml d'oli d'oliva verge
300 ml d'aigua tèbia
25 grams de llevat fresc tipus flequer
2 o 3 cullerades generoses de mostassa a la mel
1 culleradeta de sal


PREPARACIÓ
Desfem el llevat en una mica d'aigua i ho aboquem, amb la resta d'ingredients, al bol de la KA. Amassem uns minuts amb l'accessori ganxo.


Sabrem que està quan la massa es desenganxi completament de les partes del bol.


Deixem reposar la massa, tapada, en un lloc càlid, durant un parell d'hores, o fins que com a mínim dobli el volum.



Llavors dipositem la massa damunt una superfície enfarinada, i la treballem una mica per desgasificar-la.


Agafem un motlle llis amb forma de corona, l'untem amb oli d'oliva, l'enfarinem lleugerament, i hi disposem la massa, lligant un extrem amb l'altre.


Tornem a tapar i deixem reposar una estona més, fins que torni a doblar el volum.


Pintem amb oli d'oliva la superfície i enfornem, a 190 graus, opció rebosteria (escalfor a baix, a dalt i ventilador), durant uns 18-20 minuts, o fins que estigui ben daurada.



Deixem refredar completament damunt una reixa...


...i ja us podeu preparar un bon entrepà! Aquest, amb formatge tipus crema, anxoves i tomàquet...una veritable delícia!


Que vagi de gust!

1 comentari: