diumenge, 3 de febrer del 2019

ROSQUILLES DE MEL I LLIMONA

La xarxa anava plena d'aquestes rosquilles que va ensenyar a fer a les seves stories la @aliterdulcia, i jo no m'he pogut resistir a aquesta febre rosquillera! I un cop fetes, i el més important, tastat el resultat, us haig de dir que no m'estranya que, com diuen les nenes, "ho hagin petat a instagram"...Estan espectacular! No podeu deixar de fer-les, i, sobretot, de provar-les!


INGREDIENTS (per unes 30 rosquilles aprox).
100 grams de sucre blanc
2 ous
la pela ratllada d'una llimona
20 cl de licor de vainilla
130 grams de formatge tipus Philadelphia
330 grams de farina de blat
10 grams de llevat químic tipus Royal
mel i sucre per arrebossar

PREPARACIÓ
Batem els ous i el sucre una bona estona, fins que com a mínim doblin el seu volum. Jo per aquest pas he fet servir l'accessori globus de la KA, i quan ja he tingut els ous "amunt", l'he canviat per la pala.


Llavors hi afegim la pela ratllada de llimona i el licor.


Tot seguit el formatge...


i just quan estigui integrat, aboquem la farina i el llevat químic.


Remenem el just perquè els ingredients quedin integrats. Ha de quedar una massa que no s'enganxi massa.


La deixem reposar uns minuts, i després l'estirem entre dos papers de forn enfarinats.



Ha de quedar una placa d'uns 0,6 cm de gruix aprox.


Llavors, amb l'ajuda de dos talladors rodons, formem les rosquilles.



Les fregim en abundant oli de girasol, fins que estiguin daurades.



Escorrem l'excés d'oli amb l'ajuda d'un paper de cuina.


I, per acabar, les pintem amb mel fosa a banda i banda i les ensucrem...





Ja veureu que, en un tres i no res, les haureu venut totes!


Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada